ELLE redactrice op date met Temptation Island Alex

Geüpdatet op 11 april 2017 door Admin
ELLE redactrice op date met Temptation Island Alex

Deze ELLE-redactrice zwijmelt al weken van de impressionante borstkas van verleider Alex van Temptation Island. Zou ze hem zelf kunnen verleiden tot een date? Jawel hoor... Een belofte van een zweterige workout en een toetje met chocola did the trick. Zou hij iets prijsgeven over het verdere verloop van het programma?

Wanneer je week na week gekluisterd voor de buis zit door de vunzige fratsen en jaloezieorgiën van koppels en verleiders op Temptation Island, kan je moeilijk anders dan een emotionele band ontwikkelen met personages die je helemaal niet kent. "Komaan Lize, Jeffie heeft toch niks mis gedaan?!" "Niels neeee... Blijf met je tenen uit de slip van Parastoo!" "Jolien, stop met blijten, djeezes!"

Wel nu, ik ontwikkelde een gigantische crush op "Ik ga vieze dingen met je meisje doen"-Alex. Zijn pretoogjes, zijn zelfzekerheid, zijn gigantische biceps... Je kan begrijpen hoe wild ik werd toen ik te horen kreeg dat hij met mij naar de fitness wilde. Wat draag je weer in de gym? Een rok met hoge split en stiletto's, toch?

Temptation Island Alex Maas date 6

 

Lees op de volgende pagina wat Alex te zeggen heeft over Temptation Island.

1/

Nadat ik met uitgestreken blik observeerde - niet staren Carolien, niet staren - hoe Alex zijn armen traint, vraag ik hem of hij mij ook leert hoe het moet.

Temptation Island Alex Maas date 5

Voor mij staat een boom van een vent, even knap als breed, die blaakt van het zelfvertrouwen. Sympathieker dan op tv wel, hij is totnogtoe nog niet over zijn pik begonnen. "Herken je jezelf, wanneer je naar het programma kijk?" vraag ik. "Ja hoor", zegt hij. "Ik vind het gewoon spijtig dat ik gebombardeerd werd als die kerel die het meteen over zijn 'grote pik' heeft. De eerste dag van de opnames werden alle kandidaten uren aan een stuk geïnterviewd. Over onze hobby's, over ons seksleven, over wat onze bedpartners zeggen na het vrijen met ons... En die éne catchphrase is alles was ze uitzonden!"

 

Lees op de volgende pagina over het einde van de reeks.

2/

Temptation Island Alex Maas date 8

"Wat gaat er nog gebeuren tussen Rosanna en jou?" probeer ik. "Nou, ik mag niks concreets prijsgeven, daar staat een fikse geldboete op, maar ik kan wél zeggen dat het de heftigste Temptation ooit wordt. Het wordt veel erger dan vorig jaar." Ik vraag me af wat erger is dan vreemdgaan. "Erger dan je lief bedriegen, is hem of haar opzettelijk bedriegen, omdat je weet dat hij of zij die beelden zal zien op het volgende kampvuur, en hem of haar dan compleet vernederen voor heel Nederland en België."

Temptation Island Alex Maas date 7

"Yikes, dat klinkt inderdaad heftig, " zegt ik terwijl ik even aan die biceps voel. Heel heftig. "Heb je spijt dat je deel hebt genomen aan de show?" vraag ik. "Nee hoor, het was een super ervaring," zegt de bink. "De reeks werd opgenomen in november, en de meesten van ons hebben nog een heel goed contact. Omdat het op tv is, leeft het nu echt en we worden vaak samen geboekt voor actes de présence. Ik kan me wel voorstellen dat Rosanna en Parastoo niet samen door één deur kunnen".

 

Ontdek de romantische kant van Alex op de volgende pagina.

3/

In het zweet gewerkt hebben we trek in een dessert, en ik vraag Alex waar hij zin in heeft. "Iets met chocola", zegt hij. "Daar kunnen we lekker met z'n tweeën van genieten". Het wordt een dame blanche. Terwijl hij warme chocolade over het vanille-ijs en mijn vingers giet, vraag ik hem of hij van romantiek houdt.

Temptation Island Alex Maas date

"Met de juiste vrouw en op het juiste moment wel", zegt hij. "Maar op dit moment ben ik single". Ik vraag hem op welke vrouwen hij valt. "Ik ben aangetrokken tot ondernemende vrouwen", zegt hij. "Voor mij geentje die de hele dag op de bank blijft zitten". Ik laat me van mijn ondernemendste kant zien en neem nog een hap van het ijs.

Temptation Island Alex Maas date 2

"Zou je als koppel ooit meedoen aan Temptation Island?" vraag ik. "Dat nooit", zegt hij. "Ik zou er absoluut niet tegen kunnen als één of andere gozer mijn vriendin zou insmeren. Dat hoort toch niet! Met mijn toekomstige vriendin ga ik wel met z'n tweetjes op reis, daar hoeft geen bende vrijgezellen bij".

 

4/

Nog een laatste hapje en dan loopt de date op haar einde. Het staat vast dat we op tv een heel andere Alex te zien krijgen dan wie hij in werkelijkheid is. Hij is zelfverzekerd, maar ontzettend lief en attent.

Temptation Island Alex Maas date 4

Buiten promowerk voor de serie, heeft hij heel wat projecten lopen. Zo is hij personal trainer en eigenaar van alexspartapack, een band die helpt bij het sporten afvallen. Bovendien heeft hij een huis op Ibiza dat hij verhuurt. Ben je ook nieuwsgierig naar deze bink? Je kan hem volgen op:

Instagram: alexm.official
Facebook: Alex Mass
Snapchat: alexm.official

Fotografie: Eva Vlonk
Met dank aan Sportclub Het Eiland en Restaurant Felix Pakhuis