Bizar: de Britney breakdown paraplu wordt geveild

Geüpdatet op 18 februari 2019 door ELLE België
Bizar: de Britney breakdown paraplu wordt geveild

Herinner je je nog Britney's breakdown in 2007? De paraplu die ze toen gebruikte om een fotograaf aan te vallen, wordt nu geveild op Ebay. 

Het is intussen 10 jaar geleden dat Britney Spears door het lint ging. De Princess of Pop had een totale mental breakdown: ze schoor haar hoofd kaal en viel paparazzi aan met een groene paraplu. Na de aanval werd ze opgenomen in een psychiatrische kliniek en kreeg ze de hulp die ze nodig had. Ondertussen gaat het gelukkig weer goed met de voormalige popprinses, maar één vervelend detail uit haar verleden duikt weer op.

britney_spears_mental_breakdown_1

De groene paraplu ze gebruikte, wordt nu geveild. Paparazzo Daniel Ramos was het slachtoffer: de vooruit van zijn auto werd beschadigd, alsook de carrosserie.

britney_spears_mental_breakdown

Britney vluchtte na de aanval. Ramos hield de paraplu bij: een memorabel aandenken aan de oh-zo-bizarre gebeurtenis. Om de 10-jarige verjaardag van het incident te vieren, verkoopt hij die nu op Ebay. De helft van de opbrengst zal naar een goed doel gaan dat Bit Bit zelf mag uitkiezen. Die laatste heeft nog niet gereageerd.

britney_spears_mental_breakdown

Meer weten over the Princess of Pop? Bekijk hier haar Carpool Karaoke  of lees hoe ze aan haar strakke lijf komt!

(Stagiaire Maaike Geys)