Dankzij deze slimme truc betaal je minder voor de mooiste beautyproducten

Gepubliceerd op 23 februari 2017 door ELLE België
Dankzij deze slimme truc betaal je minder voor de mooiste beautyproducten

Ben je een beautyfanaat die niet liever doet dat nieuwe producten uittesten? We got you covered

Vind jij het leuk om elke maand nieuwe make-up en schoonheidsproducten uit te testen? Wij lijsten drie leuke beautyabonnementen op- zo kan je producten testen zonder te investeren in de full size. Lees mee! >>> 

1/

Sisley Schoonheidsabonnement 

sisley_schoonheids_abonnement_collage_minis

Fan van Sisley producten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Het Franse cosmeticabedrijf lanceert een schoonheidsabonnement. Wat houdt dit in? Elke maand ontvangen abonnees 5 Sisley-producten in mini-formaat bij hen thuis. Zo ontdekken ze welke producten . De inhoud van de doos wordt elke maand opgebouwd volgens aan ander thema en bevat producten die geschikt zijn voor de huid van élke vrouw.

Praktisch: Je kan kiezen voor een abonnement van 6 maanden (€40) of een jaar (€75). Op de website van Sisley kan je steeds de complete voorstelling van de producten terugvinden.

2/

My Rituals 

rituals_beauty_abonnement_my_rituals

Rituals introduceert het exclusieve 'My Rituals' programma voor leden. Wat houdt dit in? Als lid krijg je een welkomstgeschenkje, persoonlijke nieuwsbrieven en gratis verzending van online aankopen. Je kan ook de Rituals app downloaden waarin je toegang krijgt tot yoga en meditatie sessies. Kers op de taart? Lid worden is helemaal gratis.

Praktisch: Inschrijving kan in de winkel, via de Rituals app, via de Rituals website of via de klantenservice.

3/

Deauty

beauty_abonnement_deauty

Deauty staat voor discover beauty. Dit is een abonnement waarbij je elke maand opnieuw een selectie van de beste schoonheidsproducten kan uitproberen. De doos bevat 4 tot 6 producten die aan huis geleverd worden. Merken waar Deauty mee samenwerkt zijn onder andere Avène, Benefit, Clarins, Kiehls enzovoort. Een leuk cadeau voor elke vrouw!

Praktisch: Je kan kiezen voor een abonnement van 1 maand (€16,75), 3 maanden (€50,85) of een jaar (€185).

Psst! Nog meer leuke abonnementen ontdekken? Lees hier alles over het Bloomon abonnement en Our Daily Bottle wijn-service.

(Stagiaire Maaike Geys)