Belgische acteur mogelijk gecast als nieuwe James Bond

Gepubliceerd op 20 februari 2017 door Elise
Belgische acteur mogelijk gecast als nieuwe James Bond

Je leest het goed: de kans zit erin dat een acteur van Belgische bodem Daniel Craig opvolgt als 007.

Hoera: In 2018 verschijnt een nieuwe Bondfilm. Maar wie de stoere 007 mag vertolken, is vooralsnog onbekend... Of niet?

Noot: De filmproducenten willen Daniel Craig graag nog een laatste keer strikken, maar die liet zich in eerste instantie niet overtuigen. Tot op heden heeft Craig nog niet officieel beslist of ie al dan niet nog een laatste keer in het Tom Ford kostuum kruipt.

Niemand minder dan Matthias Schoenaerts is in de running om de nieuwe James Bond te worden. De 39-jarige acteur werd zonet aan het lijstje van mogelijke hoofdrolspelers toegevoegd. Eerder al werden grote namen als Tom Hiddleston, Clive Owen, Idris Elba en Colin Farrell genoemd.

Craig heeft nog niet officieel beslist, maar intussen zoeken de casting directors duchtig verder naar evenwaardig acteertalent om in de rol van 007 te kruipen.

Wij zijn ervan overtuigd dat Schoeaerts een uitmuntende vertolking van de geheim agent zou neerzetten. Dat maatpak alleen staat hem vast gewéldig.

Matthias Schoenaerts attends the UK Film Premiere of "The Danish Girl" on December 8, 2015 in London, United Kingdom. (Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images)