6 dingen die je moet weten over De Mol hottie Bertrand

Gepubliceerd op 7 februari 2017 door Elise
6 dingen die je moet weten over De Mol hottie Bertrand

Elke molloot kan er niet onder uit: de oogverblindende verschijning van de 31-jarige kandidaat Bertrand liet een onwaarschijnlijk diepe indruk achter op vrouwelijk (en mannelijk?) Vlaanderen. Wie is hij, wat drijft hem? 

Alles wat je moet weten over de hottie van dit seizoen. (Move over Gilles!)

#1. Liefde op de werkvloer.

First things first: Bertrand is al van 't straat. In zijn intake gesprek op VIER bekende hij zelfs waar hij haar leerde kennen: op zijn werk. Hij en zijn vriendin hielden hun relatie erg lang geheim (Mol-praktijken, ahum!).

#2. Sportief

Hoewel we in de eerste aflevering amper een glimp hebben opgevangen van zijn lichaam, zijn onze verwachtingen alvast hooggespannen. Bertrand speelt namelijk hockey en squash, een atleet dus! Hoewel zijn conditie te wensen overliet na amper vijf kilometer in uitdaging nummer één?

Oproep aan Gilles De Coster: kunnen we dan nu een zwemproef inlassen, aub?

1/

#3. Serenades

Naast sportief, is deze uomo universale nog eens muzikaal ook! Mozart kan nog iets leren van zijn pianospel. *valt in zwijm*.

bertrand hottie de mol

#4. Curieuze neus

B. is een Maagd van sterrenbeeld, een astroteken dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en nauwkeurigheid, zijn intelligentie en analytisch vermogen (vrij vertaald: MOL, MOL, MOL).

Volgens Bertrand zelf is daar echter niets van aan. Zijn beste eigenschap is naar eigen zeggen het feit dat hij zo nieuwsgierig is. Zijn werkpunt is zijn naïviteit, beweert hij.

2/

bertrand_1

#5. Eerste date 

Hoe versier je Bertrand op een eerste date - moest het uit geraken met zijn vlam? Onze tips: serveer sushi met deuntjes van Robin Schulz op de achtergrond. Winning!

#5. Instagramprofiel

Voor je enthousiast alle reisfoto's van Bertrands Insta profiel gaat liken (guilty as charged), houd er dan rekening dat je hoogstwaarschijnlijk een naamgenoot van Bertrand aan het stalken bent. Oeps.