BREAKING: er is een nieuwe man in het leven van Angelina Jolie

Gepubliceerd op 2 februari 2017 door Elise
BREAKING: er is een nieuwe man in het leven van Angelina Jolie

Dit is het definitieve einde van Brangelina... Volgens Heat Magazine is er een nieuwe man in het leven van de 41-jarige Angelina Jolie."Hij tovert een lach op Angelina's gezicht, precies wat ze momenteel nodig heeft", bevestigt een bron. 

De Hollywoodster in kwestie is model, acteur, muzikant, producer én zanger. Geen curriculum vitae zo omvangrijk als dat van de 45-jarige Jared Leto.

Love in the air since 1999

Al sinds hun eerste ontmoeting in 1999 zou er spanning in de lucht hangen tussen Jolie en Leto. Toen de twee enkele jaren samenwerkten op de set van "Alexander", draaide de geruchtenmolen volle toeren over een mogelijke romance. Sinds de scheiding van Brangelina zou het duo closer dan ooit zijn...

"Jared is zorgeloos en een beetje gek - helemaal Angelina's type. Hij is een activiste voor LGBT-rechten en heel intens bezig met liefdadigheid, net als Jolie. Ze hebben vele raakvlakken." De bron gaat verder: "Jared was een van de eerste die Jolie aansprak na de scheiding. Hij belde haar om te horen of ze oké was en de daaropvolgende weken volgden veel intieme diepe conversaties".

Commitment

"Angelina geniet met volle teugen van Jareds aandacht, maar zou zich niet te snel willen binden. Jared is ook niet op zoek naar commitment, dus dat maakt hen een ideale match", besluit de bron.

Wij doken in het archief en scoorden een eerste foto van het koppeltje: