@thebucketlistfamily: dit is ’s werelds meest succesvolle influencer familie

Geüpdatet op 18 januari 2017 door Isabelle
@thebucketlistfamily: dit is ’s werelds meest succesvolle influencer familie

Travel goals en Instagram: het is een prachtige match. De meeste accounts gaan echter over single avonturiers of koppels die hun heil zoeken in het wereldreizen, het liefst op de meest sexy of indrukwekkende plekken. Hoe zit het echter met families? Is reizen met kids even glamoureus? Als het aan de @thebucketlistfamily ligt in elk geval wel! 

Wie? De Amerikaanse Gee familie zou oorspronkelijk zes maand lang rondtrekken, maar is ondertussen al een kleine twee jaar aan het world hoppen. Samen met hun kleuters Dorsey en Nilla verkennen G en Settie de verste uithoeken van de planeet en leggen ze al hun avonturen vast op hun vlog en Instagram accounts. Pittig detail: papa G, amper 28, werd multimiljonair toen hij zijn app Scan in 2014 verkocht aan Snapchat. Hij besloot de opbrengst van die verkoop veilig op de bank te zetten voor later, maar ook op wereldreis te trekken. Dat laatste financierden hij en zijn vrouw Settie door al hun bezittingen te verkopen. Ondertussen heeft het influencer gezin een nieuwe bron van inkomsten gevonden en boert het meer dan goed dankzij social media deals -voorlopig moet niemand zich zorgen om hen maken dus.

Bedoeling van de reis is elke nieuwe bestemming te beschouwen als een kleine verhuis en zoveel mogelijk aan de plaatselijke cultuur te participeren. Dat levert alvast heel wat mooie, inspirerende plaatjes op. Daarnaast verschaffen de avontuurlijke gezinsleden je leuke reistips en -tricks. Naast leuke adresjes geven ze ook workout tips op reis, hoe je met pampernoodgevallen om moet, wat de beste films zijn om kinderen rustig te houden, enzovoort. De volledige gids om met miniatuur mensen te reizen dus! Leuk extraatje: je ziet Dorsey en Nilla, die nog maar een kleine uk was toen de reis begon, opgroeien voor de camera.

Op zoek naar avontuurlijke familiebestemmingen voor 2017, maar geen zin om braafjes in een all-in hotel te gaan hokken? Dit zal je overtuigen:

(Beelden: @TheBucketListFamily)