10 originele date ideëen voor in de winter

Geüpdatet op 30 december 2019 door Elise
10 originele date ideëen voor in de winter

Ken je alle films in de bioscoop al uit je hoofd? Nog stram van die date op de ijsbaan? Kan je geen bowlingballen meer zien? Niet getreurd: wij bedachten enkele romantische alternatieven.

1/ Couple cooking

Bereid een heerlijk gerechtje (van nostalgische pannenkoeken tot vegan hapjes) en je hebt het recept voor een ontspannen avondje. Maar wat dacht je van eens samen een kookles te volgen?

Cook Experience biedt een leuke formule waarbij je partner een wijndegustatie volgt terwijl jij aan een kooksessie deelneemt. Op het einde proeven jullie samen van het resultaat en degusteren jullie de aangepaste wijnen.

Meer info: Cook Experience.

2/ Indoor skydiven

Van dit avontuur krijg je ongetwijfeld een kick én deel je een herinnering voor het leven.

Meer info: Indoor Skydive Roosendaal 

3/ “The book of questions”

31126196_000_b

Koop hier

Erg handig voor prille koppeltjes. Met dit boek zijn jullie een hele avond zoet én leren jullie elkaar door en door kennen.

4/ Plan (of beter: doe) een citytrip

Parijs, Rome, Londen, New York, deze metropolen zijn extra charmant putje winter. Een avondje gezellig uitstippelen welke uitjes jullie gaan doen, welke musea jullie willen bezoeken of welke Broadway show jullie kunnen zien. Klinkt heerlijk, toch?

5/Duo Yoga

Samen aan yoga doen is samen blijven? Als dat niet leidt tot stomende seks... Geef #couplesyoga in als zoekfunctie op Instagram, inspiratie gegarandeerd.

6/ Indoor muurklimmen

Trust issues? Na een sessie muurklimmen niet meer. Geen betere manier om op een sportieve manier aan elkaars vertrouwen te werken.

7/ Fondue

Kerstfondues beu? Je kan ook voor een "gezonder" én romantischer alternatief gaan. Wat dacht je van een chocoladefondue waarbij jullie elkaar sensueel fruitjes aanreiken?

8/ Stand up comedy show

Vraag aan koppels die eeuwenlang samen zijn wat hen bij elkaar hield? Humor! Geef toe, hoe heerlijk is het om af en toe eens samen te bulderlachen? 

9/ Gezelschapsspelavond

Geniet van elkaars gezelschap met een spel! Verschillende interpretaties zijn mogelijk: je kan samen virtueel tennissen op de Wii of tegen elkaar racen op Playstation. Maar heb je al eens aan een old school gezelschapsavond gedacht? Geef er een sexy draai aan voor een onvoorspelbare afloop... Stripstratego, kinky Cluedo, pikante Monopoly.

10/ Toerist in eigen stad

Waarom niet Airbnb'en in je eigen buurt? Instant vakantiestemming verzekerd!