5 dingen die je moet weten over Julie Van den Steen

Gepubliceerd op 17 november 2016 door Elise
5 dingen die je moet weten over Julie Van den Steen

Zelfs met slechts één deelname aan de Slimste Mens ter Wereld, liet deze 24-jarige ravissante blondine een verpletterende indruk achter. 

5 dingen die je absoluut moet weten over de Gentse flapuit Julie Van den Steen.

#1. Ochtendmens

julievandensteen

Sinds 2014 is Julie de sidekick van Peter Van de Veire in de De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, hoewel ze absoluut geen ochtendmens is: "Ik sta op met keiveel wallen, een stinkende adem en ook mijn haar is één grote ramp", bekent ze. For your information: haar werkdag start om 3 uur...

1/

#2. Droomman

schermafbeelding-2016-11-16-om-13-06-33

Julie had kortstondig een relatie met tv-presentator Steven Van Herreweghe. Ze "leende" hem zowaar eventjes van zijn vrouw, laat ons zeggen, want Steven is inmiddels opnieuw herenigd met de moeder van zijn twee kindjes.

Welke mannen maken absoluut geen kans maken, zijn "gasten met gelhaar en hemdjes die elk weekend naar de Carré trekken", aldus Julie. "Zij vallen op meisjes met geföhnde haren, Longchamp-handtasjes en parelmoeroorbelletjes. En ik ben absoluut geen poppemieke.”

Wie wél mag aankloppen, zijn "sullige en onhandige types". Julie: "Hij moet strips of postzegels verzamelen. Zoiets. Een grote man met donker haar en een baardje, en humor natuurlijk. Hij moet mij aan het lachen brengen én toegeven dat ik soms grappiger ben."

Hoe sla je Julie aan de haak?

"Ze hoeven bij mij zelfs niet op zoek naar een oneliner. Gratis drank, de klassieker, werkt altijd. Bied me iets aan en ik aanvaard het in dank."

2/

#3. Lesbisch

julievandensteenlesbisch

Of ze zich na Steven nog aan mannen zal wagen? Julie laat alvast weten dat Nathalie Meskens het soort vrouw is waarvoor ze in een vingerknip lesbisch zou worden.

3/

#4. Goed in bed 

© Julie's sleutelhanger
© Julies sleutelhanger

Haar grootste troeven in een relatie zijn - naar eigen zeggen - haar capaciteiten onder de lakens. "Ik heb een moeilijk karakter en in een relatie wil ik mijn goesting doen en vooral vrijgelaten worden. Mijn partner daarentegen moet wel klaarstaan als ik dat wil." Dramatisch ruziemaken gevolgd door een portie make-up seks is helemaal haar ding.

4/

#5. Humor

Julie heeft een opmerkelijk gevoel voor humor. Haar instagram is een verzameling dolkomische quotes en plaatjes. Kijk mee: