#thightsastops: zo recycleer je een kapotte panty

Geüpdatet op 19 Februari 2019 door ELLE België
#thightsastops: zo recycleer je een kapotte panty

Winter is coming en we hebben ondertussen al enkele flink koude herfstdagen achter de rug. Wedden dat jij ondertussen ook al je eerste panty om zeep geholpen hebt? 

Een kleine ladder hier, een gaatje daar: er lijkt werkelijk niets voor nodig om een nylon stuk te krijgen! Wat ons betreft moet er dringend eens onderzoek gevoerd worden naar de sjoemelsoftware in panty's...  In afwachting daarvan toont het Nederlandse DIY wonder Love_Aesthetics hoe we die panty kunnen recycleren.

Ivania Carpio, de bezielster achter de minimalistische blog Love Aesthetics, lijkt naast haar obsessie voor wit ook over een zesde zintuig voor het herinterpreteren van objecten te beschikken. Zo verscheen ze onlangs op haar Instagram in een 'thight as top'. Het originele idee komt niet van Ivania zelf: danseressen, experts op het vlak van workout kledij, gebruiken deze truc blijkbaar al langer.

/ tights as tops / 🔔-hair

A photo posted by / I V A N I A C A R P I O 🏳 (@love_aesthetics) on Nov 2, 2016 at 11:40am PDT

Geen reden meer om te vloeken bij de volgend panty die het begeeft. De #thightsastops zijn niet alleen helemaal mee met de sheer trend, maar vooral ook super makkelijk om te maken. Het kost je letterlijk twee minuten. Deze tutorial toont je hoe het moet. Vergeet het resultaat achteraf niet te delen.

(stagiaire: Isabelle Leempoels)