HOTSPOT: boutique bar Stay in Antwerpen

Gepubliceerd op 17 december 2013 door Laure Vandendaele
HOTSPOT: boutique bar Stay in Antwerpen

StayAntwerpen

De Antwerpse Nationalestraat is net op de valreep van 2013 een adresje rijker. In 'boutique bar' kan je naast winkelen ook wat eten en uitblazen met een kopje koffie. Een door twee zussen uitgedacht concept dat meteen onze interesse wekt!

'Stay' is geen subtiele oproep om wat langer in de boutique bar te blijven rondhangen. 'Stay' staat in dit geval voor 'style', 'taste' en 'you'. In dit uniek totaalconcept vind je kleren voor vrouwen en mannen,  eigentijdse interieurspullen, juwelen, accessoires en cosmetica. Zaakvoerders én zussen Tine en Stéphanie Coucke gingen zelf op zoek naar merken die volgens hen een plekje verdienden in Stay. Zo shop je er kleren van Second Female, Olow en Lovestoned en cosmeticaproducten van Floris London en Face Stockholm.

Nog leuker is dat je bij Stay ook kan ontbijten of de voeten onder tafel, die eveneens te koop is,  schuiven voor een lunch. Ook voor je zondagse brunch kan je hier af en toe aankloppen. Verder worden ook originele workshops gehouden en kan je tijdens de private shopping nights achter gesloten deuren winkelen met je vrienden.

meer info: www.stay-antwerp.be

Meer nieuwe adresjes in Antwerpen:

The Plant Shop

Conceptstore Playlife