Nieuw in Antwerpen: conceptstore Playlife

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Nieuw in Antwerpen: conceptstore Playlife

playlifeantwerpen

Antwerpen is met de komst van conceptstore Playlife alweer een leuk adresje rijker. En voila, de zoektocht naar een leuk kerstgeschenk werd net alweer een tikkeltje eenvoudiger. 

Playlife is, hoewel nieuw in België, al jaren een gevestigde waarde in verschillende grote Italiaanse steden. Antwerpen is de eerste Belgische stad die het merk mag ontvangen.

Naast de vrij sportieve collecties vind je in deze 'multi-brand concept store' ook andere merken zoals Jean’s West, Killer Loop en Anthology of Cotton. Naast kledij is er uiteraard ook ruimte voor schoenen, accessoires en leuke gadgets.

Ook leuk: in het schattige café kan je op krachten komen met een kopje koffie.

Je hoeft zelfs je zetel niet uit te komen om de lifestyle en beleving van Playlife te ervaren. Ook hun site, www.playlife.com, straalt hetzelfde gevoel uit als de conceptstore. Naast de collecties, vind je er ook tips over eten, to-do's in grote steden tot zelfs info voor wie een eerste tattoo wil laten zetten. Als je toch liever de winkel in real life gaat beleven, kan je terecht in de Antwerpse Kammenstraat.