Hoe zou het nog zijn met de cast van Mean Girls

Geüpdatet op 17 januari 2019 door Elise
Hoe zou het nog zijn met de cast van Mean Girls

Hoe zou het 12 jaar later met de cast van onze favoriete jeugdzonde vergaan zijn? 

We nemen je even terug in de tijd, naar 2004, toen een onbeholpen Lindsay Lohan voor het eerst in een roze polo werd gestoken, co-auteur werd van het beruchte Burn Book én de drama's van al te grote poriën ontdekte -kortom: toen ze deel ging uitmaken van een vriendinnenkliekje. Een avontuur dat heel wat tranen, word vomits, real vomits en een bus crash inhield, maar uiteindelijk toch happy enderig eindigde mét een kus en status van prom queen op het eindejaarsbal.

Wel nu, zo brachten de getalenteerde hoofdrolspelers het er vanaf nà deze kaskraker.

P.S. Herinner je de nerd Kevin Gnapoor nog? Zo ziet hij er nu uit! 

1/

#1. Amanda Seyfried - Karen Smith
amanda

 

Domme blondje
Ze speelde haar rol als domme blondje met zoveel overtuiging dat we haar haast niet meer kunnen voorstellen in een andere rol. Maar na haar sublieme vertolking van Karen Smith, zette Seyfried nog enkele indrukwekkende vertolkingen neer. Ze speelde hoofd-, bij- en gastrolletjes in onder andere House, CSI, Alpha Dog en Mamma Mia.
Love life
 
Ook in haar persoonlijke leven gaat het de 31-jarige actrice voor de wind. Ze verloofde zich recentelijk met de Amerikaanse acteur Thomas Sadoski. De twee leerde elkaar kennen tijdens op de set van de speelfilm The Last Word, waar de oversloeg.
amanda-seyfried-thomas-sado
Model life
Naast acteren, doet Seyfried nog steeds modellenwerk. Ze is dit najaar het gezicht van modehuis Miu Miu.
063016-amanda-seyfried-miu-miu

2/

#2. Rachel McAdams - Regina George

rachel

McAdams - het gemeenste wicht uit Mean Girls - liet na de film nog vaak van zich horen. Ze strikte hoofdrollen in enkele kaskrakers van formaat: The Notebook, The Vow en de Wedding Crashers. Rachel - eigenlijk kunstschaatser van opleiding - begon op haar dertiende met acteren en combineerde haar carrière met studies Schone Kunsten.

the-notebook-600x520

Crisis

In 2006 beleefde de actrice een intense identiteitscrisis en besloot een tijd lang alle filmrollen af te zweren. Zo miste ze onder meer Anne Hathaways rol in de boekverfilming The Devil Wears Prada (2006) en Eva Greens vertolking van Vesper Lynd in de James Bond Casino Royale (2006).

Back to the Roots

Niet getreurd, de laatste tijd heeft Rachel haar mojo terug maar is gewoonweg zo kritisch in haar rollenkeuze dat het grote publiek haar niet vaak meer ziet verschijnen. Ze liet Hollywood achter zich en settelde zich in Toronto - op twee straten van haar ouderlijke huis.

rachel-mcadams-2016-02-06-hairstyles

Love life

Ook haar liefdesleven is stabiel en rustig. De 37-jarige actrice had in het verleden lange relaties met onder andere Ryan Gosling, Jake Gyllenhaal, maar zou nu al enige tijd samen zijn met screenwriter Jamie Linden.

3/

#3. Lacey Chabert - Gretchen Wieners

lacey

Ofwel herken je Lacey als schattig meisje uit Party of Five, ofwel als queen evil uit Mean Girls. De 33-jarige actrice startte op piepjonge leeftijd op Broadway.

Party of Five - Lacey tweede van links
Party of Five - Lacey tweede van links

Blogger

Op 1 september dit jaar beviel ze van een eerste spruit samen met haar man David Nehdar. Ze hield tijdens haar zwangerschap een blog bij om haar fans op de hoogte te brengen van élk kwaaltje. So fetch!

schermafbeelding-2016-09-15-om-09-28-40

4/

#4. Lindsay Lohan - Cady Heron

lindsay

We weten allemaal hoe het Lindsay Lohan vergaan is. Net op het moment dat het lijkt of de actrice haar leven weer op de rails heeft, slaat ze weer toe. Of liever: haar vriend.

Huiselijk geweld

rs_600x600-160608080636-600-lindsay-lohan-egor-cm-6816

Begin dit jaar leek alles goed te gaan. Lindsays relatie met de 22-jarige Londense makelaar nam serieuze proporties aan en in april ging het gerucht dat het stel verloofd zou zijn. Het sprookje mocht niet blijven duren.

Lindsay beweerde dat hij haar enkele keren met geweld zou hebben aangevallen. Het koppel kwam enkele weken geleden in opspraak nadat een filmpje op het internet was gelekt waarin een hevig handgemeen te zien is tijdens hun vakantie op het Griekse eiland Mykonos. Lindsay beweert dat hij losse handjes heeft, en hij claimt dan weer totaal geen contact meer te hebben met de losgeslagen actrice.

https://www.youtube.com/watch?v=d7BtTLS-LLs

Boek

Lindsay zou volop bezig zijn haar persoonlijke ervaringen te bundelen tot een boek: "Ik hoop dat ik met mijn woorden degenen kan bereiken die leiding zoeken of door een moeilijke periode gaan". We zijn benieuwd.

5/

#5. Jonathan Bennett - Aaron Samuels

meangirls

High school hottie Jonathan Bennett kon destijds alle meiden uit Mean Girls rond zijn vinger winden, de acteur zelf kwam in 2014 (10 jaar na de film) uit de kast.

Dancing with the Stars

Bennett verscheen nadien nog in enkele teenage comedies aan de zijde van enkele grote sterren: "Cheaper by the Dozen 2" (met Steve Martin) en "Lovewrecked" (met Amanda Bynes). Bovendien verving hij Ryan Reynolds in de iconische rol van Van Wilder in "Van Wilder: Freshman Year".

In 2014 waagde Bennett zijn beurt in Dancing with the Stars:

https://www.youtube.com/watch?v=yBG9LVAw6JQ

Een reünie? No way! 

Enkele jaren geleden heersten er geruchten over een mogelijke Mean Girls reunie. Wie dat absoluut niet zag zitten? Jonathan:

"If anyone asks me one more time if there's going to be a Mean Girls reunion, I'm going to kill someone. Stop trying to make it happen! It's not going to happen!"

Loud and clear!