Bewezen: in deze steden wonen de meest sexy mannen

Gepubliceerd op 14 september 2016 door Elise
Bewezen: in deze steden wonen de meest sexy mannen

Oké, in ons Belgenlandje is het aanbod ook niet slecht... (Toch ladies?). Maar wie ook op liefdesgebied grenzen wil verleggen, moet deze 6 steden eens uittesten: 

P.S.: benieuwd in welke provincie de heetste mannen van België wonen? 

1. Stockholm, Zweden

Alex Lundqvist
Alex Lundqvist

Geen zuiders type, maar wel een stoere Viking. Aan tropische temperaturen ontbreekt het deze Scandinavische hoofdstad, maar of daarom de mannen ook minder heet zijn? Volgens Traveler's Digest alleszins niet:  "het versierritueel in Zweden is enigszins traag en bizar, maar eens de zaak beklonken is zijn mannen aan je verknocht voor het leven." Oké.

1/

2. Tel Aviv, Israel

Nir Lavi
Nir Lavi

De Israëlische hoofdstad is een bolwerk van cultuur en kunst maar daarnaast ook een uitgelezen plek om mooie mannen met ontbloot bovenlijf langs de vele stranden te zien flaneren.

2/

3. Milaan, Italië

Raoul Bova
Raoul Bova

Het hoeft niet te verbazen dat het straatbeeld in Milaan - de modestad bij uitstek - druk bevolkt wordt door mannelijk schoon. Hou jij van een onberispelijke look, van kop tot teen? Boek een one way ticket. Milanese mannen staan erom bekend je met even stijlvolle als subtiele versiertrucs in te palmen. Ciao bello.

3/

4. Sydney, Australië

Simon Baker
Simon Baker

Wie aan Sydney denkt, denkt aan... seksen surfen. Deze Australische kosmopoliet is een paradijs voor avontuurlijke mannen die met hun gebruinde huid, blonde lokken en laid back levensfilosofie vele vrouwen weten te bekoren.

4/

5. Rio de Jaineiro, Brazilië

Francisco Lachowski
Francisco Lachowski

Het strand van Copacabana is als het ware een streling voor het oog. Het hete weer is een uitnodiging om schaars op strand te slenteren en dat doen de bevolking dan ook gretig. Uiterlijk in dit Zuid-Amerikaanse land is van groot belang. Brazilianen kijken niet op van een chirurgische ingreep meer of minder. De gemiddelde man verkeert er in topconditie, dus geef je ogen gerust de kost.

5/

6. Havana, Cuba

William Levy
William Levy

In Cuba heerst een relaxed klimaat en dat vind je ook terug bij de bevolking. De mannen zijn easy going en erg aantrekkelijk. Qua persoonlijkheid staan ze bekend als zorgzaam, warm, romantisch maar ook zelfverzekerd. Veel vrouwen vallen voor het gedrag van de Cubaanse cutie.