Cadeautip: MyVivaBox

Geüpdatet op 17 december 2020 door Laure Vandendaele
Cadeautip: MyVivaBox

vivabox_afro campaign

De VivaBox wordt persoonlijk!  Met ‘myvivabox’ schenk je een mooie gepersonaliseerde doos met daarin jouw waardebon naar keuze. Makkelijk én leuk!

Aahhh, Kerstmis. Feeërieke verlichting, een mooi opgetuigde boom, lekker eten en gezellig samenzijn met en familie en vrienden. En uiteraard wordt hier en daar ook nog een pakje uitgedeeld. Maar wie maak je blij met wat? Neemt de pakjesstress het langzaam maar zeker over?

Uiteraard wil je iedereen dolgelukkig maken met het geschenk van zijn of haar leven. Maar dat is nu eenmaal niet altijd even gemakkelijk. Moet je écht geven wat je zelf graag zou krijgen? Dan kijkt je schoonvader vast beteuterd op wanneer hij een feestelijk make-uppalette uit zijn pakje haalt.

Nee, voor schoonvaders en verre familieleden spelen we op veilig. En veiliger dan een VivaBox kan bijna niet. Bovendien hoef je je tegenwoordig geen zorgen te maken over of zo’n VivaBox een inspiratieloos of onpersoonlijk geschenk zou zijn. Met de ‘myvivabox’, het nieuwe en innoverende concept van VivaBox, personaliseer je je geschenkdoos met eigen foto’s en een grappige, lieve of ontroerende boodschap naar keuze. Nadat je je geschenk hebt uitgekozen, kan je op de website van ‘myvivabox’ aan het de slag. Kies uit verschillende achtergronden, motiefjes en verras de gelukkige ontvanger met je mooiste foto’s.

Nu al bezweken onder de pakjesstress bestelde ELLE.be op een romantisch ontbijt voor twee . Een paar minuten later was de mooie doos helemaal klaar, en het uiteindelijke resultaat lag drie dagen later al op de deurmat.  De ‘myvivabox’ was groter dan verwacht (een pluspunt) en het resultaat was bijzonder geslaagd. Naast de bon voor het romantisch ontbijt, zaten in de doos nog twee mooie snijplankjes die bij het minder romantisch ontbijt die dag meteen van pas kwamen. Leuk!

Hoewel we eerder onze bedenkingen hadden de weinig persoonlijke VivaBox, voelen we wel wat voor het ‘myvivabox-concept’. Eenvoudig, leuk, snel én twee cadeaus in één, de schoonvaders en verre familieleden ten velde zullen tevreden zijn.

Zelf iemand een myviabox cadeau doen? Surf dan naar deze site.