Nooit eerder was Kim Kardashion zo mager

Geüpdatet op 15 februari 2019 door Elise
Nooit eerder was Kim Kardashion zo mager

Nog slanker dan haar oorspronkelijke post-baby streefgewicht!

Haar rigoureus dieet en Spartaans workout regime werpt duidelijk vruchten af. Deze ochtend snapchatte de Kim Kardashian een foto van haar weegschaal die 125,4 pond (amper 57 kilogram) aangaf.

Een post-baby mijlpaal voor de realityster: "Ik was in jaren niet zo slank. Nog 5 pond (2,2 kg) te gaan!", schreef Kim erbij. Ze verloor al bijna 28 kilo sinds de geboorte van zoon Saint (05/12/2015).

"Een positief zelfbeeld is altijd al belangrijk voor me want het beïnvloedt zoveel aspecten van mijn leven: mijn werk, mijn relatie en mijn leven als moeder", mijmert de brunette in een begeleidende blog post. Ze had naar eigen zeggen bijzonder schrik om haar pre-baby body nooit meer terug te krijgen: "Ik was gemotiveerd, maar het was hard. Ik was zo jaloers op vrouwen met van die schattige, mini babybuikjes die maar 12 kilo bijkwamen - en enkele weken na de geboorte meteen terug slank zijn. Zo werkt mijn lichaam helaas niet", ging ze verder.

Kim K maakte van de gelegenheid gebruik om Yeezy te bedanken voor zijn onvoorwaardelijke steun en moed: "Mijn grootste bron van vertrouwen is mijn man. Ik ben mijn eigen grootste criticus, hij daarentegen, moedigt me constant aan en maakt me zelfzeker over mijn rondingen. Als North ouder wordt, zal ze zich meer bewust worden van zichzelf en haar lichaam. Haar houding ten opzichte van haar lichaam is rechtstreeks gerelateerd aan dat van mij, dus is het mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat een positief lichaamsbeeld het gevolg is van een gezond gevoel van eigenwaarde', concludeert de ster.

Hieronder vind je een foto van haar weegschaal als ultieme bewijs:

kimgewicht

LEES OOK: Kim Kardashian bereikt post-baby streefgewicht