Dit beautymerk komt naar België

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Dit beautymerk komt naar België

Het Amerikaanse cosmeticamerk Smashbox, gevierd om zijn porie verdoezelende primers en tegen het genadeloze oog van HD camera's gewapende foundations, is binnenkort ook in ons land verkrijgbaar.

Net wanneer je denkt dat je make-upcollectie compleet is, vindt alweer een merk zijn weg naar de Belgische markt en weerklinkt de lokroep van nagelnieuwe tubes en paletten al in de verte. Vandaag zijn die van Smashbox, het Amerikaanse make-upmerk dat twintig jaar geleden werd opgericht door de achterkleinzonen van Hollywood make-upicoon Max Factor. Het merk dankt zijn naam aan de iconische Smashbox Studio's in Los Angeles waar wereldberoemde fotografen, topvisagisten en de grootste namen uit de modellenwereld al sinds de vroege jaren '90 samenwerken.

In 1996 breidde de fotostudio uit met Smashbox, een eigen make-upmerk dat aan de strenge eisen van fotografen en visagisten voldoet. De Photo Finish Primer die in 2000 op de markt kwam, werd meteen een begrip in het wereldje. Aanvankelijk ontwikkeld om make-up touch ups tijdens een fotoshoot tot een minimum te beperken, groeide de primer al snel uit tot hét sterproduct van het gamma dat ook vandaag nog vlotjes over de toonbank gaat. Ook de High Definition Healthy FX Foundation SPF15, Smashbox's antwoord op de niets ontziende scherpheid van HD camera's, behoren tot de best verkopende producten uit het gamma.

De Photo Finish Foundation Primer is het sterproduct van het gamma
De Photo Finish Foundation Primer is het sterproduct van het gamma

Twintig jaar nadat Smashbox op de Amerikaanse markt werd gelanceerd, verovert het merk ook de Belgische markt. Vanaf midden september zullen de producten van Smashbox in de webshop van ICI Paris XL terug te vinden zijn, een maand later kan je de producten ook in geselecteerde winkelfilialen van de parfumerie shoppen. Nog even geduld dus, maar dat wordt dra beloond!

www.iciparisxl.be