Mijn verhaal: Vince werkt als gigolo

Geüpdatet op 4 februari 2021 door Elise
Mijn verhaal: Vince werkt als gigolo

Een gigolo klapt uit de biecht: "Blinddoek me. Plaag me. Billenkoek."

Heeft de bestseller Fifty Shades of Grey ons seksueel bewuster gemaakt? Volgens gigolo Vince (38) wel: “Ja. Vlaamse vrouwen durven meer. Ze bloeien stilaan seksueel open.”

“Ze was veertig. Blond. Verzorgd. Ze was gescheiden en had al een jaar geen seks gehad. Het was haar vriendin die alles regelde: ‘Hier mail ik je een foto van haar, zodat je je een beeld kunt vormen. Ik heb een hotelkamer geboekt met een kingsize bed. Ik zal inchecken, betalen en zorgen dat de kamer voorzien is van kaarsen, champagne, aardbeien, een blinddoek, rozenblaadjes… Stipt om tien uur ga je de kamer binnen. Ze zal je opwachten met de blinddoek aan. Wat verwacht ik van jou? Een mooie jeans en wit hemd. Een lekker parfum. Een boxershort, geen slip. Verwen haar.’

Ik was eerst sceptisch: staat die vrouw er wel voor open? Maar ik begreep dat ze op de hoogte was. Dat ze dit zelf wilde. Ik smste. ‘Kijk je ernaar uit? Ik wel.’ ‘Ik eis dat je een mooie jurk aantrekt met een lange rits. Stayups of jarretellen. Blinddoek.’

Ze wachtte op me op bed, geblinddoekt, met haar lange jurk aan, en duizelingwekkende hakken. Ze had goed geluisterd. Ik zag een glimlach om haar lippen toen ze me hoorde naderen. Ik bleef een tijdje voor haar staan. Ik hoorde haar ademhaling versnellen. Tergend langzaam ritste ik haar jurk open. Met een plumeau streek ik langs haar hals. Langs haar blote rug, tot net boven haar billen. Ze lachte. ‘Ben je aan het kijken?’ vroeg ik. Nee, nee, schudde ze het hoofd. Ik nam een ijsblokje uit de champagne-emmer. Haar lippen krulden gretig om het koude ijs. Ik duwde een aardbei tegen haar mond. Het vruchtvlees knapte, ze likte het rode sap van haar lippen. Ik liet haar drinken van de champagne, net te snel, zodat er een straaltje langs haar hals liep. Ze was als was in mijn handen. Ik speelde lang met haar, liet mijn vingers door de stof van haar jurk haar tepels verkennen, haar natte poesje tot ze trilde. En dan stoppen. Geduld, schoonheid. Het was pas toen ik mijn tong in haar mond glipte, dat ze zich aan me vastklampte, heftig, gulzig, buiten zinnen. Het werd een zinderende nacht.

ashton-kutcher-spread_72904746

Misschien was dit voor Fifty Shades niet gebeurd, had de vrouw dit niet gedurfd. Ik heb het eerste boek van de trilogie gelezen. Een beetje vastbinden, op de knieën, gehoorzamen, wat slaan. Het is niet hardcore. Het is vooral een mindgame, het spel van lust creëren, en afhankelijkheid. Christian Grey is lief en koud tegelijk. Het is Anastacia’s angst voor hem die wordt omgezet in lust en opwinding. Maar het blijft soft. Neem nu dat contract: ze moet vier keer in de week sporten, altijd geschoren zijn. Is dat een contract? Ik lach daar mee. Als ik je bel en zeg: vinger nu jezelf, waar je ook bent, dan doe je dat. Als je bij mij komt, spreid je altijd meteen je benen. Als ik zeg: neuk met die man, dan doe je dat. Dat is een contract.

Omdat het zo soft is, is het populair. Anders zou het te niche zijn. Kijk naar de damesbladen: het is al jaren hetzelfde. Tips om het leuk te maken in bed: kaarsjes, een bad, een dildo of vibrator. Toen kwam Fifty Shades...

Ja, sommige vrouwen verwijzen ernaar als ze me mailen: ‘Ik moest het boek wegleggen om met mezelf te spelen.’ Ik vraag dan om welke passages het gaat. Meestal gaat het over het onderdanig zijn, niet over slaan en pijn. Het draait vooral hierom: geef me meer scenario dan het gewone vrijen. Een vrouw is, ongeacht haar leeftijd of ervaring, nieuwsgierig. Ze wil iets anders beleven.

Dat gebeurt vaak nog niet op de eerste date. Meestal begint het met gewone seks, een etentje, vertrouwen opbouwen, kijken of het klikt, of ze zich veilig bij me voelt. Dan pas geeft een vrouw soms aan dat ze verder wil verkennen. Met een bepaalde vrouw is dat best ver gegaan. Ik vond haar meteen al heel open en vond het prettig om haar tijdens elke nieuwe date uit te dagen. Dans voor mij, vroeg ik haar. Daarna: masturbeer voor mij. Daarna: vandaag gaan we anaal. Tot ze me op een dag vroeg: ‘Sla me in mijn gezicht tot ik ween. Met je vlakke hand. Ik wil weten hoe dat voelt.’

Schermafbeelding 2016-06-16 om 13.08.40

Een vrouw verwacht meestal niet meer dan wat teasen, billenkletsen en wat stoutere taal. Maar als ik regelmatig met haar afspreek, en zij wil het, ga ik verder. Ik ga haar geen pijn doen of emotioneel kraken, maar ik neem het wel serieus: ik duw haar hoofd op een stoel en dan geef ik echt billenkoek. Ik laat haar ‘dank u’ zeggen en ‘nog’. ‘Wat nog? Ik hoor je niet’. ‘Nog, alsjeblief. Sla me nog.’ Of ik trek haar bij de haren en zeg: ‘Pijp me. Ik lach niet. Flink zo. Nu ik streng ben, pijp je me tenminste goed. Flink meisje.’ En dat is ook zo: hoe strenger ik ben, hoe meer een vrouw haar best doet. (lacht)

Maar vergeet niet: de vrouw bepaalt altijd tot hoever ze wil gaan. Een vrouw hoeft bij mij nergens bang voor te zijn. Ik speel altijd op veilig en respecteer haar volledig. Ik hou zielsveel van vrouwen. In al hun schakeringen, gedaantes, fantasieën. Ik hou van praten, samenzijn en mijn diepste gedachten delen met een vrouw. Ik hou van aanrakingen. Ik hou van seks, zacht én hard. Geen mooier spel dan de dans aan te gaan met een vrouw, haar horen lachen, kermen, neuriën en zuchten. Ik ben hun man. Voor één nacht. Voor een week. Voor zolang zij wil. Waar en wanneer zij wil. Bij me thuis of op locatie. Om te doen wat zij wilt, om te doen wat ik wil. Ik wil haar zien openbloeien, niet dat ze afziet.

1/

Ik heb relaties gehad. Samengewoond. Toen het uit was met mijn laatste vriendin, begaf ik me op dating sites. Ik hoopte mijn spiegelbeeld tegen te komen: iemand die seksueel even open minded was. Dat is voor mij de basis van goede relatie: dat zij hetzelfde lekker vindt zonder dat ik het eruit moet sleuren. Ik ben zo’n vrouw nog steeds niet tegengekomen. Ik heb veel vrouwen gehad. Eén ervan zei: ‘Je bent zo goed met vrouwen, je zou er kunnen voor betaald worden.’ En zo geschiedde.

Ik heb van alles gedaan. Swingerfeestjes. Dat is af en toe leuk, maar mentaal voedt me dat niet. Ik hou van seks. Intieme, trage seks met veel liefdevolle aandacht voor elkaar. Maar ook van rollenspel, dominantie en submissie, mind games, opwindende kleding zoals handschoenen, laarzen, jarretellen. Een kinky date hoeft niet eens met seks te zijn om goed te zijn. Ik wil vooral klaarkomen in mijn hoofd. Door een vrouw bijvoorbeeld verder te krijgen dan ze eerst wou. Dat is kicken.

image20

In relaties was ik altijd diegene die steeds verder ging, tot ik met haar kon doen wat ik wilde. ‘Kom, we gaan nu latex laarzen halen.’ ‘Dit weekend doen we een trio.’ ‘Drink mijn pis en zeg dat je het lekker vindt.’ Maar op den duur ben je niet meer voldaan: je hebt haar dan wel zo gemaakt, maar ze is niet zo. Ik zoek nog steeds een vrouw die alles net zo geil vindt als ik.

De Vlaamse vrouw is over het algemeen braaf. Zelfs als ze superuitdagend gekleed gaat, schuilt daaronder vaak een timide meisje. De eerste mail is heel voorzichtig. Ze heeft schroom om precies te vragen wat ze wil. Ze wil eigenlijk dat ik het invul. Er is ook een groot verschil tussen mailen en afspreken. Vaak mailt een vrouw in een roes en daarna krabbelt ze terug.

Fifty Shades heeft wel geholpen. Een vrouw durft nu vaak verder gaan in haar fantasieën. Bdsm zat vroeger in de zware hoek. In Fifty Shades wordt het met honing aangereikt, so to speak. Een vrouw weet nu: ah, dit is er ook. Steeds meer vrouwen willen explicitiere seks, ook al is het vaak hetzelfde: blinddoek me. Plaag me. Billenkoek. Maar ze bloeien stilaan open. Je merkt het ook in de eroshops: de blinddoeken en handboeien zijn vaker uitverkocht. (lacht)

Het komt het er toch vooral op neer dat een vrouw wil ondergaan. Soms is dit een camouflage van haar onzekerheid. Of ze heeft in het dagelijks leven al zoveel verantwoordelijkheden dat ze nu wil dat een man de leiding neemt. Volgens mij is het ook een oerinstinct: een vrouw wil een leider. Een man die niet bang is om het heft in handen te nemen. Eén die zegt: ‘Relax, baby, in mijn armen mag je volledig vrouw zijn. I got this.’ Een vrouw heeft een echte man nodig. Dat is gewoon zo. Helaas kneden vrouwen de mannen zozeer dat ze begripvol moeten zijn, dat het watjes zijn geworden.

ashton012_640

Mannen moeten dringend hun huiswerk doen. Kijk, de rendezvoushotels zitten vol. Afgelopen maandag was ik er nog in één met een date: de ene na de andere auto reed de parking op. Gretige kussen op de parking, nog eens knipperen met de autolampen bij het afscheid. Maar thuis? Nada. Ik hoor het constant van mijn getrouwde dates: nauwelijks voorspel, een beetje beffen, pijpen, neuken en klaar. Een kwartiertje hooguit. Ik ken een jonge escorte die eraan begon om meer erotiek in haar leven te hebben. Ze zegt me: ‘Na drie minuten zijn de meeste mannen klaar.’ Ze is teleurgesteld: ‘Het was niet beter met mijn vriend.’ Mannen zeggen: ‘Het is thuis altijd hetzelfde’, maar dan denk ik: doe er iets aan. Doodzonde vind ik het. Seks is onze primaire energie. Overgave, geen taboes, alle remmen los, helemaal opgaan in elkaars lichaam: er is niets krachtigers en lekkerders. Ik heb uithouding. Ik speel met een vrouw. Ik geef haar complimentjes. Ik verwen haar borsten, ik lik haar – dat missen ze zo erg, vertellen ze me. Ik daag haar uit zich explicieter te kleden. Zich te verkleden, als diva, als sletje, als lolita, als latex godin. Die seksuele oerkracht in haar wakker te maken. Ik wil de vrouw én de hoer in elk van hen losmaken. Want geloof me: die zit in elke vrouw. En dàn, dan krijg je echte seks.”