Reistrend: blind op reis

Gepubliceerd op 13 juni 2016 door Isabelle
Reistrend: blind op reis

Je koffers pakken zonder te weten waarvòòr je eigenlijk aan het pakken bent? Goed voor ongekende sensatie en het avontuur van je leven. 

Geef nu zelf toe: wie heeft er nooit van gedroomd naar het vliegveld te trekken en daar op de eerste de beste vlucht naar... "ergens" te stappen? Geen voorbereiding, geen tickets, geen verwachtingen en dus ook geen teleurstellingen. Enig probleem: weinigen durven die stap ook echt te zetten. Reisbureau sprs.me maakt die droom waar.

In Nederland kennen de zogenaamde verrassingsreizen al jaren succes: reizigers leggen hun lot in handen van sprs.me en krijgen de keuze uit verschillende thema's: avontuur, sunsation, city tripping, road tripping, etc. Daarop worden ze met een krasbiljet op zak naar het vliegveld gestuurd. Eens ze de code van hun bon hebben ontrafeld, ontdekken ze waar de reis naartoe gaat en welke avonturen hen ter plekke te wachten staan. De perfecte ontgifting voor dwangmatige control freaks en wat ons betreft een must op elke bucket list!

Kopie-van-srprs.code2

Het goede nieuws: voortaan is de dienst ook in België verkrijgbaar! Bezoek de website van srprs.me om je eigen blinde avontuur te boeken. Kopie-van-srprs.trip