Nachtwacht: 6 X mooier worden tijdens je slaap

Geüpdatet op 21 juni 2019 door Laure Vandendaele
Nachtwacht: 6 X mooier worden tijdens je slaap

De nacht brengt raad, ook voor huid en haar. Een nieuwe generatie nachtwachters doen hun werk terwijl u slaapt en maken van een uitgeslapen look een bereikbare droom.

Van de huid behoeden tegen rimpels tot het waken over de dichtheid van uw haar, geen mens die het belang van een schoonheidsslaapje nog ontkennen kan. Zelfs niet de meest notoire nachtbrakers.

1/

Nioxine-pack

1. Voor het slapengaan een paar druppels van deze formule met E-acetaat, gemberwortelextract, cafeïne en biotine op de hoofdhuid druppelen, bevordert de dichtheid van het haar en neutraliseert oxidatieve beschadiging van de hoofdhuid.

Night Density Rescue van Nioxin, 54 euro

2/

lrptolerianeultranuit_0kopie
2. Lichte nachtverzorging voor zelfs de meest gevoelige of allergische huidtypes.

Toleriane Ultra Nacht van La Roche-Posay 20,50 euro

3/

beauty-bear
3. Wie zonder risico op slaaprimpels de nacht in wil gaan, kan het hoofd te rusten leggen op een 'slim' kussen. Dankzij de U-vorm wordt er tijdens het slapen geen extra druk op de huid uitgeoefend wat kreukjes en lijntjes voorkomt.

Beauty Bear Age Delay Pillow van Nurse Jackie, 61 euro, verkrijgbaar via net-a-porter

4/

nc_couture_collection_47468
4. Voor wimpers om van te dromen. Al is slapen met make-up natuurlijk uit den boze. Toch is deze make-upqueen niet vies van een opgemaakt gezichtje tussen de lakens.

Noir Couture Mascara 'Stars and Stripes' van Givenchy, 34.50 euro

5/

sheetmaskesteelauder
5. Voor het slapen gaan een intens voedend sheetmask op je gezicht, geeft je huid een intense boost. Het Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask van Estée Lauder heeft een dubbele matrixstructuur die een beschermende huidbarrière creëert. De binnenste matrix geeft de geconcentreerde behandeling vrij, terwijl de buitenste foliematrix een beschermende cocon creëert die de bestanddelen 25 keer sneller in de huid doet dringen dan een traditioneel katoenen masker.

Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil (4 stuks)   € 106,54

6/

DSC_4411_NL
6. 's Ochtends toch nog moe? Probeer dan eens een slaapapp om je nachtelijk gedrag te registreren en analyseren. Een slaapcoach geeft tips en een slimme wekker maakt je op het juiste moment in je slaapcyclus wakker.
‘Auping Better Days app’ – in de App Store