Hoe zou het nog zijn met Gunther van Friends

Geüpdatet op 21 maart 2016 door Elise
Hoe zou het nog zijn met Gunther van Friends

Het eerste wat hij deed na de laatste aflevering? Zijn lokken opnieuw donker verven!

De nu 53-jarige Gunther - James Michael Tyler - bleekte meer dan tien jaar wekelijks zijn haren. Hoe zou het nog zijn met de onvergetelijke barista uit Friends?

gunther

Na Friends
In 2009 vloog hij naar Londen om de 15de verjaardag van de serie te vieren met de huldiging van een Central Perk-replica. Voor de 20ste verjaardag van de show woonde James de opening van de Central Perk pop-up bij in Soho, New York.

TV-werk?
James vertolkte een tijdje zichzelf in collega Matt LeBlancs serie Episodes in 2012. Hij verscheen ook in Sabrina The Teenage Witch en de comedies Scrubs en Just Shoot Me!

Niets noemenswaardigs dus?
Niet echt, hij doet ook mee in Chican's muziekclip Come Tomorrow, waarin hij een vrolijke postbode speelt. Maar zelfs al behoort hij niet meteen tot de allergrootsten, uniek en opvallend is hij alleszins wel.

https://www.youtube.com/watch?v=t4fOuhUYBgw

Huidige job?
Tegenwoordig is James nog steeds een werkende acteur, wonend in Hollywood. Hij heeft zich onder meer toegelegd op het schrijven van muziek en pianospelen. Hij is een fanatieke fitnessadept en houdt van tennis, golf en joggen. Voorts schrijft hij mee aan scenario's voor films en werkt hij aan een pilot script voor een satirische komedie. Vorig jaar scheidde hij officieel van zijn vrouw Barbara Chadsey, ook al leefde het koppel al meer dan tien jaar gescheiden.

Hoe zou het met zijn personage Gunther zijn? 

"Hopelijk is hij ondertussen eigenaar van Central Perk - of misschien zelfs een keten koffiehuizen", aldus James. "Ik denk dat hij inmiddels wel over Rachel is en misschien wel getrouwd met een aardige dame die bij hem past. Hij had veel liefde in zich, maar was onervaren. Ik zie hem omringd door een dozijn platinablonde kindjes."