JUTTU opent derde vestiging in België

Geüpdatet op 3 mei 2019 door ELLE België
JUTTU opent derde vestiging in België

Na Antwerpen en Brugge is nu ook Roeselare de place to be voor de bewuste shopper. Op 25 maart opent  JUTTU er een derde winkel.

juttu antwerpen

JUTTU, een bijzonder winkelconcept dat is opgericht door het team achter A.S. Adventure, is in enkele maanden tijd uitgegroeid tot een waar succes. Eind 2015 opende JUTTU een eerste winkel in Antwerpen, waarna al snel Brugge en nu dus ook Roeselare volgden.

JUTTU antwerp

Bij JUTTU (Fins voor 'verhaal' of 'anekdote') staat bewuster en minder impulsief shoppen centraal. De nieuwe vestiging in Roeselare biedt 600m2 aan shopplezier met vijf lifestylecorners voor hem en haar, én een food corner met natuurlijke en eerlijk geproduceerde producten. Yummie!

YUMMIE

Vul je garderobe aan met labels zoals Alchemist, Aymara, Kings of Indigo, Studio Jux, O My Bag en Wunderwerk. Ook voor originele deco in je interieur kan je hier terecht. Daarnaast zet JUTTU ook elke maand een opkomend creatief talent in the picture. In Roeselare bijt Savo & Pomelina de spits af. Tot 6 april zal de originele home collectie beschikbaar zijn in de pop-up space in de winkel.

antwerpen

Vestigingen

Roeselare: Ooststraat 20/22
Brugge: Noordzandstraat 54
Antwerpen: Meir 19

(Stagiaire Laura Vermeire)