11 cadeautips voor beautyfreaks

Geüpdatet op 30 april 2019 door Laure Vandendaele
11 cadeautips voor beautyfreaks

ellebeautyroom
11 super-de-luxe cadeautips voor rasechte beautyjunkies.

LEES OOK: Feestmake-up voor ieders budget

1/

  1. Maestro Brushes van Giorgio Armani Beauty
Contour brus, € 85
Contour brush, € 85

Wie een beautyjunkie kent of er mee samenwoont, weet dat zij of hij echt nooit genoeg make-uppenselen heeft. Noem een make-upproduct en een zone van het gezicht of er bestaat wel een speciaal borsteltje voor. En een beetje beautyjunkie wil ze natuurlijk allemaal want hoe voller de brushbelt, hoe beter. Misschien aanvullen met een in Japan vervaardigd exemplaar uit de Maestro Brushes-collectie van Giorgio Armani Beauty? De natuurlijke en synthetische haren werden voor elk penseel zorgvuldig geselecteerd en zorgen voor een professioneel resultaat en voelen als zijde op de huid. Het geheim van de hoogwaardige kwaliteit van de Maestro Brushes serie schuilt in drie, zeer precieze, technische stappen:

 *Noge – een selectie van een hoge kwaliteit
kwastharen.
*Sarae-dori – alle haartjes die niet perfect
gesatineerd en gekalibreerd zijn worden met
de hand verwijderd.
*Fude – de vorm van de kwast is, zo goed als
mogelijk, aangepast aan de rondingen in het
gezicht.

2/

2. Cinema Secrets Brush Cleaner van MUD,  65,50 euro

CinemaSecretsCleanser
Om je penselen zo lang mogelijk in topconditie te houden, is het natuurlijk belangrijk ze regelmatig grondig te reinigen. Maak komaf met het soms tijdrovende klusje (volle brushbelt, remember?) en reinig je borstels in recordtempo met de Cinema Secrets Pro Cosmetics Brush Cleaner van MUD. Ook wel bekend als ‘de beste cleaner ter wereld’.
Gebruik deze cleanser voor een snelle reiniging tussen twee make-upsessies door of voor een diepe reiniging. Gieten, dippen en vegen, meer is er niet nodig om zelfs je meest vuile penselen in amper een paar seconden brandschoon te krijgen. Door het hoge percentage alcohol blijven de borstels niet lang vochtig en zijn ze een minuut later alweer klaar voor gebruik.

Shop hier

3/

3. Humidifier van Dyson, 529 euro

AM10_Product_jpg.

Tijdens de wintermaanden krijgt je huid het extra hard te verduren. Buiten is het koud en binnen geeft de centrale verwarming het beste van zichzelf. Resultaat: een droge huid die wat extra zorg kan gebruiken. Je kan hydraterende gezichtscrèmes smeren maar ook een luchtbevochtiger komt de conditie van je winterhuidje ten goede. De vochtige nevel die de machine verspreidt dient als een natuurlijke gezichtscrème en voorkomt droogte en huidirritatie. De Dyson AM10 luchtbevochtiger meet de luchtvochtigheid die door de gebruiker voor de kamer werd ingesteld en schakelt automatisch uit van zodra het ingestelde luchtvochtigheidsniveau werd bereikt. Hij slaagt erin om 99,9% van de bacteriën die zich in het water bevinden te vernietigen vooraleer de onmerkbare nevel het apparaat verlaat. Bovendien is het apparaat stil waardoor hij gerust in je slaapkamer kan staan. De vochtigheid dient als een natuurlijke gezichtscrème en voorkomt droogte en huidirritatie.

4/

4. Beauty trunk van Bobbi Brown, 249 euro

BeautyTrunkBobbiBrown

Bewaar je favoriete make-upspulletjes van het moment in deze limited edition koffer in leder van Bobbi Brown.

5/

5. Een make-upopleiding

foto: MUD
foto: MUD

Ben je bezeten door make-up en droom je stiekem van een carrière als make-upartist? Dan is een professionele make-upopleiding misschien iets voor jou. De Amerikaanse make-upschool MUD (Make-up Designory) heeft campussen in Gent, Antwerpen en Kortrijk en biedt een waaier aan opleidingen aan. Ook als absolute beginner kan je hier terecht voor een visagistenopleiding op maat. Surf snel naar makeupdesignory.be voor meer info.

6/

6. Een zijden kussensloop, 30 euro

zijden_kussenslopensilk_pillowcasestaie_doreiller_en_soieseiden_kissenbezug19ox1

Naast make-up zijn beautyjunks natuurlijk ook enorm geïnteresseerd in huidverzorging. Ze ontvangen dan ook graag een kussensloop in zijde onder de kerstboom. Al in de jaren ’40 sliepen gegoede dames op een kussensloop van zijde om hun tere huidjes te beschermen. Zijde is – in tegenstelling tot katoen – veel zachter voor de huid van je gezicht waardoor rimpels en fijne lijntjes minder snel zichtbaar worden. Ook je out of bed kapsel ziet er beter uit na een nachtje op een zijden kussentje.

www.silkmood.be

7/

7. ProCare Auto Curler van Philips, 99,99 euro

Automatic Procurler_in use

Een feestelijke bos krullen met één druk op de knop! De ProCare Auto Curler van Philips rolt het haar op in een titamium-keramiek krultang en creëert als vanzelf elegante krullen. Zeg maar dag tegen geknoei met warme rollers en het risico op verbrande vingers door toedoen van een stijltang. (je weet vast waar we het over hebben).

www.philips.be

8/

8. SteamPod van L’Oréal, 195 euro

steampod-white_large

Sinds zijn lancering in 2012 behoort is de SteamPod de Rolls Royce onder de stijltangen. De vernieuwde witte versie is handiger, lichter en nog efficiënter en slaagt er net als zijn voorganger in om zelfs de meest ongetemde bos haren snel en veilig in bedwang te houden. De kracht van stoom in combinatie met het herstellende effect van prokeratine zorgt voor een perfect glad en natuurlijk resultaat.

9/

9. LPG Wellbox,  999 euro

Wellbox

Dit prijzige toestel belooft heel wat voor de je huid en lichaam. Zoals een glanzende, rimpelloze huid én een platte buik. Beweeg de verzorgingskoppen met microkloppende bewegingen om de fibroblasten onder elke millimeter behandelde huid (cellen verantwoordelijk voor de productie van collageen en elastine) te stimuleren. De Roll-koppen maken het vet dat bestand is tegen diëten en lichaamsoefeningen los.

 Wat het doet?

  • Verfrissende werking
    Verbeter de glans en zachtheid van de huid
  • Antiverouderingswerking
    Bestrijd huidverslapping, vervaagt rimpels
  • Busteversteviging
    Verstevigt en maakt de dunste huid strakker
  • Uitvlakken van cellulitis / versteviging van de dijen
    Het silhouet herschapen en de sinaasappelhuid uitvlakken
  • Platte buik
    Maak komaf met kleine overbodige rondingen

Shop hier

10/

 10. Beautyboeken

beautyboeken
De nieuwe Beauty Bible van ICI Paris XL, de make-upgeschiedenisles van Lisa Eldridge of de Parfumwijzer van Sofie Albrecht, nieuwe boeken genoeg om de kennis over je favoriete onderwerp bij te spijkeren. Klik hier voor een overzicht van onze 8 favoriete beautyboeken van het moment.

11/

11. Clarisonic, € 145

Clarisonic

Je gezicht brandschoon maken wordt kinderspel van de Mia2 van Clarisonic. De zachte trillingen - meer dan 300 per seconde - helpen om poriën samen te trekken en grondig te spoelen. In amper een minuut is je gezicht maar liefst 6 keer beter gereinigd dan wanneer je dat met de handen zou doen. Onmisbaar in de badkamer van elke beautylover!