Single? 6 tips om de feestdagen te overleven

Geüpdatet op 3 December 2015 door ELLE België
Single? 6 tips om de feestdagen te overleven

camerondiaz

Single tijdens de feestdagen? Count your blessings... Berkeley International Belgium geeft zes tips om de feestdagen als single optimaal te beleven.

1/
lilymulberry
1. Koop jezelf een extravagant cadeau! Het is toch maar logisch dat je het budget dat je anders voor je partner reserveert, nu besteedt aan een zonnebril van Dior of een opera-abonnement? Het is een geschenk voor de belangrijkste persoon in je leven ...jij!

2/

UPR-DAVID_LLOYD-85
2. Hou je gezonde routines in stand. Ga naar de gym, ga joggen, zwemmen, alles wat de endorfines maar op gang brengt. Dit helpt je bovendien om de gevolgen van urenlange diners en in-alcohol-gedrenkte recepties te tackelen.

3/

justin-bieber-mistletoe
3. Kerstmis mag dan hét feestseizoen lijken voor lovebirds, vergeet niet dat het vooral een feestseizoen is. Waar doorgaans een pak andere singles aanwezig zijn die de maretak
ook zien hangen ...

4/

thehillsarealive
4. Geniet van je stressvrije-single status. Voor vrijgezellen is deze periode een ontspannen aangelegenheid, terwijl koppels behoorlijk op de proef gesteld worden. Feesten met schoonfamilies en de bijhorende spanningen, drama en ruzies allerhande ("We hebben Kerstmis vorig jaar al bij jouw familie gevierd!") ...Recent onderzoek toont aan dat de infoverzoeken naar echtscheiding pieken vlak na de kerstperiode. Die eindigen gelukkig niet allemaal met een definitieve breuk, maar het zegt genoeg over de impact van het feestgedruis op relaties.

5/

happy-endings-being-single
5. Laat je niet vloeren door de klassieke irritante vraag: "Nog altijd alleen?" Plaats de zaak in perspectief met het enige juiste antwoord: "Nee. Ik heb op dit moment gewoon geen relatie."

6/

happyendingcouple

6. De kerstdagen zijn de aanloop naar het beste moment om een partner te vinden: het begin van het nieuwe jaar. Januari is dé periode bij uitstek waarin relatiebureaus en andere dating-
instanties hun klantenbestand ingrijpend zien toenemen. Een nieuw jaar, een nieuwe start,
een nieuwe relatie .... Bedenk dat de eindejaarsfeesten de prelude zijn tot een hoop opwinding, leuke ontmoetingen en plezier, eens die eerste januari aanbreekt!

Bron: Berkeley International Belgium