10 X Belgische Snapchataccounts die je moet volgen

Geüpdatet op 26 oktober 2020 door ELLE België
10 X Belgische Snapchataccounts die je moet volgen

collagesnapchatters

Snapchat is aan zijn opmars bezig. Het sociale medium lijkt steeds meer harten te stelen. Ook onze celebs vallen bij bosjes voor de de fotoapplicatie. 

LEES OOK: 15 Snapchataccounts die je moet volgen

  1. Zoë van Gastel

Zoevangastel

@thesoundofmys

De ELLE video van vandaag :
HALLOWEEN: 5 BANGELIJK LEKKERE COCKTAILS

Volg de creatieve duizendpoot Zoë op de voet tijdens haar drukke werkdagen als business woman, blogster en presentatrice. Verwacht je aan landschapsbeelden, filmpjes bij de kapper of  foto's achter de schermen van een shoot en vraag je terecht af of ze ooit eens stilzit.

zoevangastel

1/

2. Ste Bertram Rose

stebertramrose

@stebertramrose

Het Belgisch model en wag Ste Bertram Rose durft wel eens wat meer huid te tonen op de sociale media. Bikiniselfies waarin ze aan haar kleurtje werkt, zijn dagelijkse snapchatkost. Alsook bezwete postworkoutselfies. Zo'n lichaam krijg je namelijk niet vanzelf…

2/

3. Pauline Riemis

paulineriemis

@pielaunio

Paulien Riemis heeft meerdere jobs, maar is vooral bekend als blogster onder de naam Polienne. Deze bezige bij heeft steeds een volgeboekte agenda. Geniet mee van OOTD's, lunchen, brunchen en nog veel meer.

LEES OOK: A blogger life: Paulien Riemis

3/

4. Tiany Kiriloff

tianykiriloff

@belmodotiany

Tiany Kiriloff hoeft geen introductie. Zij laat zich graag helemaal gaan met de instellingen van Snapchat. Vaak kan je ook een glimp van Baby Otilia opvangen. Cuteness overload

4/

5. Joy Anna Thielemans

joyannathielemans

@joythielemans

De Belgische actrice en socialite Joy Anna Thielemans smeedt wilde plannetjes op Snapchat. Over "Thuis" misschien? Verwacht je aan filmpjes, véél filmpjes. Vooral van zichzelf, maar soms krijgen Toon en Olijf ook een bijrolletje.

5/

6. Sofie Valkiers

sofievalkiers

@sofievalkiers

Sofie Valkiers - de Belgische blogster achter Fashionata - liet zich de app ook welgevallen. Blik mee achter de schermen van fotoshoots, geniet van businessdiners in grandioze eetzalen en proef visueel mee van heerlijke dessertjes.

6/

7. Hannes Coudenys

hannes-1

@hannes_bhc

Hannes - bekend van Splinternet, Like My Ride en Ugly Belgian Houses -  is ook enthousiast beginnen vloggen via Snapchat. Verwacht je aan grappige filmpjes achter de schermen.

7/

8. Tanja Dexters

tanjadexters
Tja, dat heb je met een fashionable man...

@tanjadexters

Ook Tanja Dexters vertoeft sinds een tijdje op Snapchat. Zij werd over de streep getrokken door vriendin Lesley Ann Poppe want Tanja wou ook wel eens wat kiekjes van jonge, gewillige gastjes. Ze zou het zeker niet erg vinden, mocht er eens een verdwaalde piemel op haar scherm passeren.

8/

9. Lesley Ann Poppe

lesely ann poppe

@lesley-annp

Hondje Coco en bevriende celebs sieren steevast haar snapstories. Jongens, voel je geroepen om je edele delen te sharen met La Poppe, maar besef wel dat het account af en toe wordt beheerd door haar assistent.

lesley ann poppe
Met Kaat Bollen

9/

10. ELLE België

snapchhatelle

@elle_belgie

Wil je de modeweken van wel heel dichtbij meemaken? Of meegenieten van de Elle Party? De ins & outs op de redactie worden er royaal met jou gedeeld.