De Thermen van Les bains du Rocher in Cauterets, door Céline van de blog ‘Orphea’

Geüpdatet op 17 november 2015 door ELLE België
De Thermen van Les bains du Rocher in Cauterets, door Céline van de blog ‘Orphea’

Untitled Document

Cauterets

Cauterets is een prachtige stad. Hij is niet groot maar heeft alles wat een stad aangenaam maakt: een zwembad, een schaatsbaan, een bioscoop, thermen, skiën in de winter, wandelen en rondtrekken in de zomer… echt leuk!
Ik had de gelegenheid om in de streek rond te wandelen en ik moet toegeven dat het decor ongelofelijk is. Ik kan u zonder aarzelen de Pont d’Espagne en de Cirque de Gavarnie aanbevelen!
Wanneer ik voor het eerst binnenging in de thermen van Les Bains du Rocher, was ik onder de indruk van de ruimte en de decoratie die tegelijk zeer modern en zen is. Ik heb zeer genoten van de behandelingen waarbij ik me volledig kon ontspannen en de dagelijkse zorgen kon vergeten. Ik heb vooral genoten van het hydromasserend bad en de aquabike les. Het was nieuw voor mij en ik moet zeggen dat het me zeer bevallen is. Ik was ook aangenaam verrast door de kamer van het hotel Le Lion d’Or. Ze was zeer ruim en doordrongen van charme en romantiek. De gerechten die er geserveerd worden, op basis van streekproducten, zijn heerlijk. Mijn tip: de forel met amandelen, echt lekker!
Ik durf met de ogen dicht dit wellnesscenter aanbevelen, u zult er heel wat plezier aan beleven. Ik heb drie dagen lang kunnen genieten van de thermen, precies wat ik nodig had. De massages, de peeling met zeezout en de verschillende behandelingen waren echt ‘top’. In die mate dat ik er aan denk om deze winter terug te keren.
Het extraatje van deze reis? Ongetwijfeld het landschap. Rondwandelen in dit decor betekent er echt even uit zijn.

Ontdek het vervolg van mijn ervaring op rendezvousenfrance.com.