Le Thalazur**** in Cabourg, door Emmanuelle van de blog ‘Au gout d’Emma’

Geüpdatet op 17 november 2015 door ELLE België
Le Thalazur**** in Cabourg, door Emmanuelle van de blog ‘Au gout d’Emma’

Untitled Document

Cabourg

Toen ik aan het rondwandelen was in de stad Cabourg, werd ik getroffen door de charme van de Belle Epoque architectuur en de mooie, goed bewaard gebleven villa’s. Geen wonder dat Cabourg een grote inspiratiebron was voor Marcel Proust. Men kan overigens enkele van zijn citaten lezen wanneer men op de dijk wandelt.
Toen ik aankwam bij het Thalazur Center, was ik onder de indruk van de zeer moderne infrastructuur. Ook handig was de rechtstreekse toegang tot het strand en de dijk. Ik kreeg er een zeer hartelijk onthaal. Voor ik mijn kamer betrok, kreeg ik van het team van Thalazur een rondleiding waarbij de werking van de thalasso werd uitgelegd.
‘Le Poisson d’Argent’ is het restaurant van het centrum waar ik alle maaltijden nam. Het werkt vooral met lokale en seizoenproducten. Zo kon ik onder meer kennis maken met de Normandische confituur ‘Les Délices de Camille’ (mijn voorkeur gaat naar deze met appelen, cider en karamel).
Wat ik het meest gewaardeerd heb tijdens dit thalasso weekend, zijn de behandelingen waarbij ik me volledig heb kunnen ontspannen. Mijn voorkeursbehandeling was de ‘Hydrojet Détente’, een hydrotherapie behandeling op een matras met warm water.
Ik zou dit wellnesscenter zonder aarzelen aanbevelen aan mijn vrienden, want het biedt een brede waaier behandelingen, voor alle smaken en budgetten. De omgeving is verder zeer aangenaam voor een weekend in openlucht, om te genieten van de immense stranden en de badplaatsen die hun charme van vroeger hebben behouden.

Ontdek het vervolg van mijn ervaring op rendezvousenfrance.com.