Thalasso in het Novotel**** le Touquet, door Odile van de blog ‘Odile Sacoche’

Geüpdatet op 17 november 2015 door ELLE België
Thalasso in het Novotel**** le Touquet, door Odile van de blog ‘Odile Sacoche’

Untitled Document

Le Touquet

Toen ik aankwam in Le Touquet, was ik verrast door al het groen zo dicht bij de zee en door de rust in de straten van de stad. Ik waande me even in een episode van Desperate Housewives.
Het onthaal in het Novotel was zeer hartelijk. De receptionistes waren zeer vriendelijk en konden al mijn vragen beantwoorden. Op mijn kamer heb ik onmiddellijk de gordijnen opengetrokken om vanop het kleine terrasje de zee en het strand te zien. Enkele minuten lang heb ik genoten van de frisse zeelucht. Een leuk extraatje aan de kamer!
Op de kaart van het hotelrestaurant staan vis, vlees en pasta’s. Vermits ik aan zee was, heb ik voor vis gekozen: filet van goudbrasem met fijn gemaakt basilicum. Het gerecht was heerlijk, de presentatie en de gaarheid perfect.
Met de formule ‘Escale Zen’ van het Novotel was mijn programma goed gevuld. Op zaterdag kreeg ik een modelage, een hydromasserend bad en ik ben geëindigd met de hydrojet Music Ô Relax. Op zondag heb ik genoten van de jet-douche, die gevolgd werd door een modelage en een mariene drainage. Ik waardeerde vooral de modelages: ontspannende massages van de rug en de benen.
Het was een echt genoegen om zich te laten verwennen gedurende twee dagen in een jodiumhoudende omgeving. Een ideaal verblijf wanneer u een rustig hoekje zoekt om u ver van de stadsstress te herbronnen.

Ontdek het vervolg van mijn ervaring op rendezvousenfrance.com.