De Thalasso in het Sofitel***** le Miramar in Biarritz door Melissa van de blog ‘Mel loves travel’

Geüpdatet op 26 september 2016 door ELLE België
De Thalasso in het Sofitel***** le Miramar in Biarritz door Melissa van de blog ‘Mel loves travel’

 

Biarritz

Na een kort bezoek aan Biarritz en zijn mooie villa’s, trek ik naar het thalassocentrum.
Bij aankomst in het Sofitel Le Miramar ben ik aangenaam verrast door de intimistische sfeer van het centrum dat helemaal niets weg heeft van het ‘sanatorium’ dat ik me had voorgesteld. In mijn kamer ontdek ik warme tinten, het bed is groot maar vooral zeer, zeer comfortabel en ik ben gecharmeerd door het terras dat rechtstreeks uitgeeft op het zwembad, dat zelf neerkijkt op de Atlantische Oceaan.
In het restaurant van het hotel, ‘Le B’, koos ik voor het marktmenu. Op het terras genoot ik van de specialiteiten van de streek zoals eendenlever en zwarte kersen. Het was fijn, licht en smakelijk.
Gewoon heerlijk!
Mijn eerste ervaring met thalasso was intens, want ik kreeg de kans om liefst zes behandelingen te proberen. Een van de meest verrassende was de schoonheidsbehandeling met de naam ‘Le Cube Signature’. In een notendop staat dat voor een zuurstofinjectie in de gezichtshuid. Een bijna chirurgische ingreep want een minizuignap zorgt voor een palperende-rollende beweging en nadien maakt een wieltje met onooglijk kleine puntjes microscopische gaatjes in het gezicht zodat de huid meer zuurstof kan opnemen. Ik was nogal sceptisch maar het resultaat is er: men heeft mij gefeliciteerd voor mijn fris voorkomen en mijn rimpels zijn vervaagd. Ik dacht dat ik een beetje moe zou zijn na die 24 uur, maar nee. Ik was volledig ontspannen, vol nieuwe energie die te danken was aan de behandelingen en de zeelucht, en klaar om een nieuwe week aan te pakken.

Ontdek het vervolg van mijn ervaring op rendezvousenfrance.com.