De beste rode loper blunders van Jennifer Lawrence

Geüpdatet op 27 januari 2016 door ELLE België
De beste rode loper blunders van Jennifer Lawrence

Nathaie Dormer bloopers

Jennifer Lawrence blinkt uit in onhandigheden en valpartijen op de rode loper. Kluns is haar middle name. Wij zetten haar bloopers op een rijtje.

2013: De actrice struikelt over haar Diorjurk als ze haar Academy Award voor Beste actrice wil ophalen. Ze ontsnapt op het nippertje aan een one on one met de trappen.

1/

2013: Ook op persconferenties laat Lawrence zich van haar stunteligste zijde zien. Zelfs een pakje muntjes openen, gaat haar niet voor de wind. Vrijgevig als ze is, wil ze haar mede-acteurs aan tafel van een frisse mond voorzien en strooit ze in al haar enthousiasme het doosje uit op tafel. De reactie van haar collega's spreekt boekdelen: ze zijn zelfs niet meer verbaasd, zo'n voorvallen zijn dagelijkse kost op de set.

2/

https://youtu.be/Sh6VBTbqUlA

2013: Hier kan ze er zelf niets aan doen, maar Jack Nicholsons interventie in dit Jennifer Lawrence interview is gewoon te schattig. De actrice wordt geïnterviewd over de oscar die ze eerder die avond won, houdt het op een klassiek PR-praatje en plots komt de legendarische acteur tussenbeide– met een hilarisch potje flirten als resultaat.

3/

2013: Het lijkt even of Lawrence de ergste nachtmerrie meemaakt: sta je tijdens een prestigieuze show op om je award in ontvangst te nemen, scheur je uit je jurk... Voor één keer gaat het hier echter om een valse blooper: de Dior jurk, getekend door Belgische trots Raf Simons, bestaat uit twee delen en het is juist de bedoeling een stukje been te zien. Teleurstelling alom voor fans van de J-Law blunders...

https://youtu.be/2gUaSa4FhJw

4/

val

2014: Een jaar later doet Lawrence haar val op de Oscars nog eens dunnetjes over. Na amper vijf minuten op de rode loper slaagt de actrice erin om voor een tweede keer onderuit te gaan. Gelukkig kan ze zich nog net vastklampen aan een collega.

5/

November 2015: Deze keer blijft de actrice overeind, maar gaat ze de mist in door op de première van het vierde Hunger Games luik haar collega Nathalie Dormer per ongeluk vol op de mond te kussen. Wat een onschuldige zoen op de wang moest worden, draait -mede dankzij een onverwachte hoofdbeweging- uit op een passioneel plaatje. Lawrence lost het naar goede gewoonte met veel humor op.

6/

https://youtu.be/PAnQ1L8jYD8

10 november 2015: "Oops, I did it again". Tijdens de première van The Hunger Games: Mockingjay Part 2 in Madrid valt de actrice opnieuw ten prooi aan haar eigen onhandigheid. Hoewel ze zich stevig vasthecht aan een vriend, struikelde Lawrence over haar zwarte Ralph Lauren jurk. Tot overmaat van ramp slaagt ze er niet in om snel recht te komen.

7/

https://www.youtube.com/watch?v=7RENraEiMv8

16 november 2015: Ian Hecox en Anthony Padilla, het duo achter het succesvolle YouTube-account Smosh, hoopten Jennifer Lawrence een loer te draaien tijdens een interview. Het concept van hun show Prank it Forward was zoals steeds hetzelfde: Ian interviewt en Anthony geeft via een oortje de opdracht aan Ian om gênante opmerkingen door te zeggen.

Dat liep echter niet zoals verwacht. De Hunger Games-ster Jennifer Lawrence was namelijk op de hoogte van wat Smosh van plan was en zette haar eigen prank-team op poten met collega-acteurs Liam Hemsworth, Josh Hutcherson en Smosh-fan Dylan Miceli-Nelson.

Resultaat: Ian en Anthony willen een reactie uitlokken bij J-Law maar dat mislukt. Ze geeft hen een koekje van eigen deeg... Een goeie les: wie een put graaft voor een ander, valt er soms zelf in. Je kan je inbeelden wat voor awkward sfeertje er tijdens het interview hing, maar oordeel vooral zelf…