Instagram haartrend: glitter roots

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Instagram haartrend: glitter roots

Glitter

Moet er nog glitter zijn? Het antwoord is altijd: 'ja!' Voor een stralende look tijdens de feestdagen bestrooi je je haarscheiding met glitters. Dat we hier zelf niet opgekomen zijn...

Glitter roots is - precies zoals de naam al doet vermoeden - een keurig tapijtje van glitters op de wortels (de roots) van je haren. Hoeveel glitters je gebruikt en of je sterretjes, hartjes of kleurtjes toevoegt, is volledig aan jou.

Trendgevoelige celebs Miley Cirus en Rita Ora zijn uiteraard fan.
PS. Zag je hun lookalikes al?

Bang voor de liters shampoo die je er de volgende dag beslist tegenaan moet smijten? Heb je geen geduld om de glitters stuk voor stuk uit te borstelen met een ultrafijn kammetje? Dan is Glitter Roots niet aan jou besteed. Niet getreurd, Belgisch ontwerper Dries Van Noten introduceerde vorige zomer al een subtielere variant. Zijn modellen droegen hun steile lokken in een strakke middenscheiding, met een dun gouden lijntje.

Voel je er toch niet zoveel voor om eventuele uitgroei met glitters te camoufleren? Ontdek dan hier met welke producten je die ontsierende uitgroei in no time wegwerkt.