HOW TO: uitgroei wegwerken

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
HOW TO: uitgroei wegwerken

_mg_3229-def1

Niets zo vervelend als die ontsierende uitgroei tussen twee kleursessies door. Deze nieuwe hulpmiddeltjes helpen je tijdelijk uit de nood.

Wat als je door een lange vakantie in het buitenland niet tijdig in de stoel van je favoriete kapper belandt en je gedoemd bent om met een ontsierende uitgroei rond te lopen? Met deze hulpmiddeltjes is je haar in no time weer tip top.

1/

Hair Touch Up van L'Oréal Professionnel

Simpel en effectief, met deze nieuwe spray werk je die uitgroei in minder dan één minuut helemaal weg. Dankzij de spray met micro-diffusie techniek worden alle pigmenten eenvoudig en egaal verspreid over het grijze haar. Het resultaat is natuurlijk en verdwijnt na één wasbeurt. Een perfect middeltje om die lange zomervakantie in het buitenland te overbruggen.

hair_touch_up_dark_blonde

Hair Touch Up van L'Oréal Professionnel, € 18,70  uitsluitend verkrijgbaar bij erkende L'Oréal kapsalons. (in zwart, bruin, donker blond, licht bruin)

2/

Uitgroeiset van Schwarzkopf

Deze permanente uitgroeibehandeling is geschikt om uitgroei op een precieze en eenvoudige manier te camoufleren, ook op vakantie. Dankzij het unieke Color-Adapt System vind je  altijd de passende nuance, ongeacht de tint waarmee je je haren voordien kleurde. De formule met verzorgende olie zorgt voor een natuurlijk harmonieus resultaat dat mooi aansluit met de kleur in de haarlengtes, met 100 % grijsdekking.

image004

Uitgroeiset van Schwarzkopf, € 6,99, verkrijgbaar bij de drogisterij. Beschikbaar in zeven tinten.