10 dingen die je nog niet wist over Ryan Gosling

Geüpdatet op 27 januari 2016 door ELLE België
10 dingen die je nog niet wist over Ryan Gosling

heygirl


Hij heeft een zus Mandi, speelde spin the bottle met Britney en trouwde bijna met Sandra. Nee, dit is niet de songtekst van Mambo Number 5 maar wel een glimp uit het leven van Ryan Gosling. De Canadese acteur blaast 35 kaarsjes uit vandaag en wij delen in de feestvreugde met tien leuke weetjes.

  1. Ryan maakte in 1993 zijn debuut in de showbizz met Britney Spears, Christina Aguilera en Justin Timberlake aan zijn zijde in "The Mickey Mouse Club".

2. Zijn ouders zijn overtuigde Mormonen en bekeerden zich nadat een missionaris aan hun deur kwam prediken.

ryangosling

3. Ryan tekende eigenhandig een tattoo op zijn onderarm met een home tattoo kit. De tekening moet een bloederig monster voorstellen, ons doet het eerder denken aan een cactus.

4. Gosling was bijna ballerina geworden, was hij niet zo slecht in het uitvoeren van een perfecte plié geweest.

1/

5. Een perfecte dag bestaat volgens Rosling uit een breisessie tot de middag, gevolgd door een tripje naar Disneyland waar hij de rest van de dag - vermomd met hoed en koptelefoon - op een rollercoaster doorbrengt.

6. Hij werd dan ook gecast door de regisseur van The Notebook, omdat hij niet cool was en niet bijzonder goodlooking.

7. Gosling vormde een jaar lang een koppel met actrice Sandra Bullock. Zij is zestien jaar ouder dan hem. Gosling beweert dat de actrice zijn beste liefde aller tijden is en dat hij nog niemand is tegengekomen die aan haar kan tippen.

ryangosling

8.  Zijn hond George heeft een hanenkam, omdat hij er - volgens Ryan - zelf op aandringt. Tien jaar geleden meette Ryan zijn hond deze coupe aan tijdens een hete zomer. Elke keer als George een uitgroei kreeg, gedroeg hij zich als een agressieve keffer. Sindsdien is de hanenkam zijn signature kapsel.

9. Rosling is niet alleen een held op het grote scherm, ook in het dagelijks leven redt hij mensenlevens. Toen een vrouw onoplettend een van de drukste kruispunten van New York wou oversteken, werd ze bijna gegrepen door een auto. Honderden mensen keken stoïcijns toe maar gelukkig trok hero Ryan haar net op tijd terug bij haar schouders.Held!

10. In tegenstelling tot de wereldbekende memes, is Ryan nog nooit betrapt geweest op de oneliner "Hey, girl".

heygirl