35 dingen die je nog niet wist over Kim Kardashian

Geüpdatet op 27 januari 2016 door ELLE België
35 dingen die je nog niet wist over Kim Kardashian

 

Kim Kardashian

Kim Kardashian blaast vandaag 35 kaarsjes uit. Het regent verjaardagswensen en dat is niet verwonderlijk: ze is in de fleur van haar leven, zwanger van haar tweede spruit en is de best betaalde realityster ter wereld. Ook ELLE viert mee, met voor elk kaarsje een weetje: 

1. Kim Kardashian is half Armeens en “Kardashian” betekent letterlijk “zoon van een steenhouwer.”

2. Kim ging naar dezelfde kleuterschool als Paris Hilton en de twee waren beste vriendinnen gedurende hun jeugd.

kimparis

3. Geen Sweet 16 voor Kim, zij kreeg voor haar veertiende verjaardag al een reusachtig feest dat plaats vond op Michael Jackson’s Neverland ranch.

4. Voor ze wereldwijd bekend werd, werkte Kim als styliste voor onder meer Lindsay Lohan, Brandy en bovengenoemde Paris Hilton.

5. Kim aanbidt Jennifer Lopez, met wie ze een onmiskenbare fysieke gelijkenis heeft…(booty!)

1/

6. In 2009 verscheen ze in een aflevering van 'How I Met Your Mother'.

 

7. In 2008 onttroonde Kim niemand minder dan Britney Spears als meest gezochte term op Google. "Google me baby one more time!"

8. Niet alles geloven wat Mrs. West twittert. Ze ontvangt tot 25 000 dollar per tweet van een bepaald label. Wat een bedrag, voor minder dan 140 lettertjes! Waar kunnen we tekenen?

9. Na het vorige weetje is het niet al te verwonderlijk dat Kim de best betaalde realityster in de wereldgeschiedenis is.

10. Kim zou naar eigen zeggen liefst op een onbewoond eiland stranden met… George Clooney.

11. Haar favoriete junkfood is een portie diepgevroren Oreo’s.

oreos

2/

12. Ze wordt vaak vergeleken met Jasmine uit de Disneyfilm Aladdin. Op een halloweenfeestje in 2009 verkleedde ze zich dan ook als de prinses. Geef toe, de gelijkenis is treffend.

c0d3ddaeb9263274db003174fb236a09

13. Zus Khloe Kardashian poseerde in 2008 naakt voor PETA. Ironisch genoeg, nagelde diezelfde organisatie Kim twee jaar aan de schandpaal omwille van haar bonte garderobe.

14. Ondanks het feit dat Kim toen al een wereldster was, werd ze in 2012 toegang ontzegd door Anna Wintour op het Met Gala. Het jaar nadien werd ze wél toegelaten, maar toen werd moederlief Kris geweigerd.

15. Films waarbij Kim eindeloos kan wegdromen zijn 'Clueless' en 'The Notebook'.

16. Miss West kocht Kanye een Lamborghini voor zijn 35e verjaardag met een waarde van maar liefst 400.000 dollar. We zijn razend benieuwd wat zij vandaag als return krijgt.

kanyelambo

17. Ze is slechts 1 meter 57 groot en komt zo op ooghoogte van sterren als Kylie Minogue en Eva Longoria. Kim verschilt maar liefst een halve meter met ex-man Kris Humphries.

18. Haar salaris voor 'Keeping up with the Kardashians' bedroeg eerst een luttele 15 000 dollar, maar werd verhoogd tot een gulle 80.000 dollar. Oh ja, dat is per aflevering.

3/

19. Kim geeft toe een dwangmatig kantje te hebben. Alles moet kraaknet zijn. "Ik heb een poetsvrouw die drie keer per week komt, maar daarbovenop poets ik alles nog een keer”. Kan je hier ook eens afstoffen, Kim?

20. Liefst zou ze in haar badjas leven. Ze droomt van een dagje thuisblijven en haat het om zich klaar te maken voor een evenement.

21. "Derde keer, goede keer", dacht Kim toen ze bijna anderhalf jaar geleden in het huwelijksbootje stapte met Kanye. Haar eerste huwelijk voltrok zich op een prille leeftijd van 19 jaar met Damon Thomas van The Underdogs. In 2011 trouwde ze met Kris Humphries.

22. Ze heeft een erg specifieke kapselroutine. Zelfs iemand die er zo afgeborsteld uitziet als Kim K. heeft niet dagelijks tijd voor een kappersbeurt. Straffer nog, de celeb houdt een vierdaags kapselschema bij om haar bruine lokken optimaal te verzorgen: "Dag één start ik met een blowout," verklapt ze aan Us Weekly. "De volgende dag spuit ik wat droogshampoo om textuur toe te voegen. Op dag drie stijl ik mijn haren glad en op de vierde dag maak ik een hoge paardenstaart of dot. Na deze vier dagen begin ik terug van af”.

kimkardash
Op een doorsnee dag 4

23. De eerste keer dat Kanye Kim opbelde, hingen ze wel acht uur aan de telefoon. Kardashian had destijds een vriendje en het zou nog een paar jaar duren voor ze samen iets begonnen.

4/

24. Kim krijgt dikwijls het koosnaampje "perfect bitch" toegefluisterd door Kanye en vindt dat zelf prima. Geef ons toch liever "number one trophy wife”, Kanye!

25. Ze beschouwt zichzelf een spiritueel persoon en gelooft dat haar overleden vader contact zoekt in haar slaap. Kim onthulde aan Oprah dat haar papa nog steeds een van de belangrijkste mannen in haar leven is en dat ze voelt dat hij nog steeds over haar familie waakt.

26. Kims huwelijkstaart met Kris Humphries was 2,5 meter groot en woog maar liefst 273 kg. De taart volledig oppeuzelen, zou langer duren dan het huwelijk…

kimsmiling

27. Ze zweert erbij om haar juwelen eerst een beetje te verwarmen met de haardroger, zodat ze niet koud aanvoelen op haar huid.

28. Haar grootste angst zijn striae. Misschien een goede tip voor jouw volgende halloweenoutfit, Kim!

29. De realityster ergert zich blauw aan vrouwen die de verkeerde ondertoon van foundation gebruiken. Ze vindt het verschrikkelijk storend als vrouwen een tint lichter dragen dan ze eigenlijk zouden moeten.

5/

30. Kim meent dat mensen die veel quotes posten op Instagram serieuze stoornissen hebben. “Ik kan al die quotes niet verdragen op mijn feed. Gooi ze op Twitter, Instagram is bedoeld voor foto’s!”  

e2f61e1a8460ea920c77428bfd38a165
31. De laatste jaren is ze naar eigen zeggen de duckface ontgroeid en probeert ze deze pose dan ook uit haar repertoire te bannen.

32. Kim heeft Norths kledingsmaak al helemaal door: “North houdt niet van het cliché roze of paars, ze draagt liever grijze tinten, havermoutkleurige tonen en zwart natuurlijk.” She got it from her parents!

33. Kims lievelingskleur is wit. Ze koos dan ook een witte Rolls Roys. Waarom niet?

34. Het eerste wat Kim doet als ze wakker wordt, is Kanye porren en hem vragen of ie mee wilt gaan joggen. "Meestal gaat ie mee, soms niet als hij al een workout gepland heeft. Daarna geven we kusjes”. Genoeg details, Kim!

35. Kim heeft haar eigen redenen voor haar tatoeageloze lichaam: “Schatje, zou je een bumpersticker kleven op een Bentley?”.

Happy birthday, Kim!

birthdaykardashian