Deze winterbars moet je zeker ontdekken

winterbars 2017 antwerpen gent mechelen hasselt kortrijk

So what dat de temperaturen met het vriespunt flirten? 'Tis the season to be jolly en dat kan helemaal in een van deze gezellige winterbars. 

Zijn drukke kerstmarkten niet helemaal jouw ding? Dat begrijpen we. Gelukkig zijn er voldoende alternatieven om helemaal in de eindejaarssfeer te raken. Zo kan je - misschien een tikkeltje te vroeg maar ach - aan een filmmarathon met deze kerstklassiekers beginnen of de boom al optuigen. Of je kan natuurlijk een bezoekje brengen aan een van de vele winterbars die stilletjesaan de deuren openen. Wij zetten onze favorieten alvast op een rijtje.

Aspen Bocadero

winterbar aspen bocadero antwerpen

Even opwarmen na een middagje shoppen in de stad of na een fikse wandeling? Genieten tijdens een gezellig avondje in een ongedwongen en authentieke winterse sfeer kan bij Aspen Bocadero. De Waagnatie wordt net zoals vorige jaren omgetoverd tot een prachtige wintersetting die doet dromen van een mondain en gezellig skioord. Verder vinden er ook leuke evenementen zoals Salsa Bocadero plaats.  Je honger stillen kan in het gezellige restaurant.
Ook leuk: Aspen Bocadero heeft een eigen overdekte ijspiste. Voor15 euro kan je er een uur lang aan curling (soort van ‘petanque op ijs’) doen, een initiatieles inbegrepen.

Van 7 december 2017 tot 20 januari 2018
Open di t/m zat vanaf 16u00
Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen
www.aspenbocadero.be

Auteur Laure
Digital beauty editor