3 x nail art voor dummies

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
3 x nail art voor dummies

nailartfordummies

Op de catwalk, in de bladen, op de nagels van onze collega: nail art is overal. Wil jij ook kunstwerkjes op je nagels zonder ook maar een flesje nagellak open te draaien? Speel dan (een beetje) vals met onze nail art tips voor dummies.

1/

1. SCHITTEREND PLAKWERK

40 13 262 Trend, Glitter Razzle Dazzle- On Hand
Razzle Dazzle van Elegant Touch - 10,45 euro (verkrijgbaar bij Di)

Nagellakjes met dikke glitters en speciale texturen zijn heel erg hip en laten zich zo makkelijk lakken dat een ongelukje niet opvalt. Het grote nadeel is dat bij het verwijderen heel wat schuurwerk, kilo's watjes en liters dissolvant aan te pas komen. Bespaar jezelf die ellende en plak 10 glitternagels met dubbelzijdige kleefstrip. Geen gepruts met lijm, geen half uur wachten tot wanneer je nagellak droog is en geen gedoe in de badkamer. WIN-WIN.

2/

2. NIET LAKKEN MAAR PLAKKEN

NailsaPorter_3
Nails à Porter van L'Oréal Paris - 9,99 euro/set

Het Nails à Porter-gamma van L'Oréal Paris bestaat uit verschillende setjes met kunstige tekeningen waar geen likje lak bij komt kijken. De handige dubbelzijdige plakkussentjes maken nagellijm bij het aanbrengen helemaal overbodig.

3/

3. SLIMME STICKERS

Nagelstickers van Pronails - 6,24 euro/pakket
Nagelstickers van Pronails - 6,24 euro/pakket

Zelfs het grootse laktalent zweet peentjes bij het schilderen van deze nail art. Jij niet. Want wie niet handig is, moet maar slim zijn. Plak daarom met behulp van een pincet deze stickers op je nagels, vijl te lange stukken voorzichtig weg en klaar is kees. Two (prachtige versierde) thumbs up!