Charlie Hunnam speelt dan toch niet Christian Grey

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Charlie Hunnam speelt dan toch niet Christian Grey

charlie hunnam geen christian greyCharlie Hunnam zal dan toch niet de rol van Christian Grey vertolken. De makers van het aanstormende Fifty Shades of Grey film mogen dus op zoek naar een nieuwe hoofdacteur, laat het speculeren maar beginnen…

Is de druk hem teveel geworden? Feit is dat Hunnam –in de officiële versie toch- vrijwillig is opgestapt. Een te hectisch werkschema dwong hem zich terug te trekken. Kwatongen beweren dan weer dat de acteur bang was de nieuwe Robert Pattinson te worden, een carrièrewending die hij echt niet zag zitten.

Wij vragen ons af of Hunnams vertrek wel zo spontaan is verlopen. Deze zomer ontketende zijn aanwijzing een storm van protest bij fans van de boekenreeks, die in hem echt niet de ideale Christian Grey zagen. Zouden de makers van de film bang zijn geweest een belangrijk deel van hun publiek te verliezen? Feit is dat de rol weer voor het grijpen ligt én 50 Shades fans  zich wereldwijd opnieuw opwinden over wie de felbegeerde rol nu wel zal (mogen) vertolken.