Boze fans starten petitie om rollen 50 Shades of Grey

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Boze fans starten petitie om rollen 50 Shades of Grey

bledel bomerDe gemoederen laaien hoog op bij fans van de beruchte 50 Shades of Grey trilogie. Dinsdag werden de acteurs voor de aanstormende verfilming van het boek bekend gemaakt maar dat blijkt niet naar wens van een grote groep lezers te zijn.

Dakota Johnson en Charlie Hunnam zetten zich maar beter schrap. Niet zij, maar Matt Bomer en Alexis Bledel zijn volgens fans de verpersoonlijking van Christian Grey en Anastasia Steele. Of Bomer en Bledel ook maar auditie voor de rol hebben gedaan, is niet eens zeker. Toch circuleren op het net reeds een hoop zelfgemaakte trailers met beide acteurs in de hoofdrol.

Op de website change.org circuleert ondertussen een petitie, die binnen de 24 uur zo’n 38.000 handtekeningen wist te verzamelen en “GREYsessed en Bomerettes” aanmoedigt op te komen voor de enige echte Christian Grey –Matt Bomer dus, bekend van de TV-reeks White Collar.

Ook op onze Facebookpagina gingen reed stemmen voor het koppel Bomer/Bledel op. Wij willen echt niet in de schoenen van Johnson en Hunnam staan…

http://www.youtube.com/watch?v=BEWHNUWQHwk