Dit zijn Christian Grey en Anastasia Steele

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Dit zijn Christian Grey en Anastasia Steele

50 shades of grey

Als het op 50 Shades of Grey aankomt, mag je het gerust over een hysterische hype hebben. Nog geen jaar na het verschijnen van deel 1 maakte het boek verplicht deel uit van elk nachtkastje in vrouwenkamers én werd de term Mommy Porn in het leven geroepen. Nog geen twee jaar na de uitgave werd er reeds over een verfilming gesproken - vergezeld van heftige discussies rond wie daarin de hoofdrollen zouden vertolken. Ondertussen zijn de namen bekend. Robert Pattinson, Ryan Gosling en Matt Bomer ten spijt, is de eer voor een relatief onbekende acteur weggelegd. Maak kennis met Charlie Hunnam

De 33-jarige acteur en screenwriter Charlie Hunnam hoopt met deze film eindelijk op een doorbraak, al heeft hij er reeds een lange CV op zitten in Hollywood. Hooligan, psychopaat of robot bestrijdende piloot: de Brit deinst niet terug voor een goede portie geweld. Dat zal hem ongetwijfeld geen windeieren leggen voor zijn rol als de sadistische Christian Grey.

charlie hunnam

Seksslaafje van dienst is Dakota Johnson, dochter van acteurs Don Johnson en Melanie Griffith. Het 23-jarige model zal de rol van Anastasia Steele vertolken. Eerder kreeg ze al kortstondige rolletjes, onder andere naast Justin Timberlake in The Social Network.

dakota johnson