WATCH: Johnny Depp voor Dior

Geüpdatet op 24 januari 2019 door Laure Vandendaele
WATCH: Johnny Depp voor Dior

Sauvage_Walking_Dessert_0576_F39

Johnny Depp is het nieuwe gezicht van Dior’s gloednieuwe mannenparfum ‘Sauvage’. Bekijk hier de kortfilm van Jean-Baptiste Mondino.

Sauvage van Dior
Sauvage van Dior

Deze maand laat Dior een gloednieuw mannenparfum op de wereld los en niemand minder dan Johnny Depp zal het geurwatertje aan de man brengen. Een paar maanden nadat het Franse maison een eerste visual - eentje waarop Depp zijn publiek indringend aanstaart - prijsgaf, volgt nu een kortfilm.  En het werd er eentje die aan alle regels van een volwaardige parfumreclame voldoet. Die is per definitie mysterieus (lees: onbegrijpelijk. Waar gààt dit eigenlijk over?), intens én er is altijd een scriptschrijver die voor een bijzondere monoloog zorgde. (Google ‘Brad Pitt’ en ‘perfume commercial’ en u begrijpt wat we bedoelen).

In deze kortfilm toont Johnny zijn kwaliteiten als gitarist vooraleer hij ’s nachts in een muscle car wegscheurt en tegen het ochtendgloren in de woestijn belandt. Daar begraaft hij in het gezelschap van een coyote zijn geluksbrengers en accessoires, een actie die hem overduidelijk vult met geluk. Bewijze de smizende wijze waarop hij richting einder staart. Opvallend: ook na een nachtje doorperen is zijn guyliner nog steeds on point!

Bottel deze avonturen en indrukken in een flesje en je krijgt ‘Sauvvage’, een ongetwijfeld wild en mannelijk parfum. Omdat zowel een print- als televisiecampagne niet in staat zijn over te brengen hoe dat écht ruikt, moeten nieuwsgierige neuzen vanaf september in de parfumerie zijn. Eruitzien als Johnny is voor veel mannen misschien niet mogelijk, maar gelijkaardig ruiken behoort vanaf nu wel tot de mogelijkheden.

LEES OOK: Jennifer Lawrence channelt haar innerlijke Sharon Stone voor Dior