GETEST: Konjak spons voor een egale teint

Geüpdatet op 16 juli 2019 door Isabelle
GETEST: Konjak spons voor een egale teint

Een volwaardige gelaatsverzorging in één sponsje: dat is wat Konjac ons belooft. De spons werkt op basis van Japanse beautygeheimen voor een stralende, egale teint.

 Gebruiksaanwijzing? Doodsimpel: Maak het sponsje nat om het zachter te krijgen, droog is het immers zo hard als steen. Behandel vervolgens hals en gelaat in cirkelvormige bewegingen. Eens deze reiniging achter de rug is, spoel je goed het sponsje uit en laat je het op een droge plaats weer opdrogen. Klaar is kees.Konjac getest
Opmerking: het is niet nodig de spons met reinigende gel aan te vullen, al is het natuurlijk logisch dat je make-up voor de behandeling volledig werd verwijderd.

Voordelen: Konjac stimuleert de bloedsomloop en verwijdert dode huidcellen zonder de huid aan te vallen. Omwille van de zachte textuur kan je dat op dagelijkse basis doen, sterker nog: zelfs babyhuidjes verdragen de spons. Eén spons blijft drie maand lang goed en kan gesteriliseerd worden in kokend water.

Konjac getest
Ons oordeel? We zijn fan! Na regelmatig gebruik is onze huid voelbaar (en zichtbaar!) zachter, terwijl kleine imperfecties volledig verdwenen zijn.
Nog meer goed nieuws: één spons kost nog geen tien euro, dit wordt alvast één deel van je beauty routine dat niet onder besparingen zal lijden…