Nieuwe Brusselse M.A.C Store opent allereerste lash bar

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Nieuwe Brusselse M.A.C Store opent allereerste lash bar

MACNieuwstraat

Hoe meer, hoe liever! En dat is niet anders als het over M.A.C stores gaat. Het Amerikaanse cosmeticamerk opent vandaag een gloednieuwe boetiek in de Brusselse Nieuwstraat. Ook leuk: deze store herbergt een M.A.C Lash Bar, meteen de allereerste in ons land. 

Enkele jaren geleden konden we enkel in Antwerpen terecht voor de uitgebreide make-upcollecties en accessoires van M.A.C, tegenwoordig kunnen we zowat in het hele land een van de 1500 producten scoren. Toch hebben vooral de beautylovers uit het Brusselse het getroffen. Onze hoofdstad telt sinds de komst van de M.A.C store in de populaire Nieuwstraat maar liefst vier filialen.

In het moderne pand kan je in een ruig, functioneel en stedelijk kader een beroep doen op het advies van de make-upartiesten. De bovenverdieping van de winkel is uitgerust met een privé make-up ruimte voor de unieke M.A.C Make-up Menu diensten zoals workshops en make-uplessen.

Nieuw voor België en voorlopig enkel aanwezig in de store van de Brusselse Nieuwstraat, is de M·A·C Lash Bar. Hier kunnen klanten naar hartenlust experimenteren met het complete aanbod wimpers en wimperaccessoires. Kwestie van die falsies uit de Rihanna-collectie zonder ongelukken aan te brengen!

M·A·C STORE, NIEUWSTRAAT 69, 1000 BRUSSEL

www.maccosmetics.be