Zo blijft je lippenstift het langst zitten

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Zo blijft je lippenstift het langst zitten

coverclinique

Kiss proof, de hele dag lang! Vandaag tonen we hoe jouw favoriete lippenstift de hele dag perfect blijft zitten. Je hoeft dus niet langer bang te zijn om te eten, te drinken, te praten én te kussen!

Eindelijk! De gloednieuwe CLINIQUE POP is vanaf mei verkrijgbaar in jullie favoriete parfumerie. Om deze lancering te vieren, organiseert ELLE.be de CLINIQUE SMILE WEEK. Ontdek samen met het ELLE Beauty Team het geheim van een schitterende glimlach.

Wat is het mooiste accessoire van een vrouw? Haar glimlach, uiteraard! Een week lang zetten we dat kostbare goed dan ook in de kijker. De gloednieuwe CLINIQUE POP zet onze eigen lippen alvast mooi in de verf.

1.    Lippenstift aanbrengen
De eerste stap is eenvoudig: breng nauwkeurig een eerste laag lippenstift aan op de mond. Volg eerst de contouren van de mond en vul daarna de rest van je lippen in.

2. Tissue happen
Absorbeer al het overtollige product door zachtjes in een papieren zakdoekje of tissue te happen. De lippen blijven mooi gekleurd achter.

3.    Poederen
Breng met een zacht make-uppenseel een zeer dun laagje transparant poeder op de lippen aan. Het poeder gaat de lippenstift fixeren waardoor de kleur tot het einde van de dag blijft zitten.

4.    Breng een tweede laag lippenstift aan
Breng een tweede laag lippenstift aan om de basislaag te beschermen en je kleur nog intenser te maken. Klaar? Dan ben je helemaal kiss proof, van ’s ochtends tot ’s avonds!

139

Lipstick ready ? Smile, share !

Wij zijn alvast gezwicht voor de nieuwe smilefie trend… :) Doe mee, smile en deel je eigen glimlach met de hashtags #smilefies #cliniquesmileweek #CliniquePopELLE. De mooiste foto’s worden eind deze week op de ELLE.be en haar sociale media gezet. Grijp de kans om een ster te worden!

1_0_S15_CliniqueSmileWeek_LMW