Rita Ora ontwerpt collectie voor Rimmel

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Rita Ora ontwerpt collectie voor Rimmel

rita ora
Het gaat hard voor Rita Ora. De blonde zangers rijgt de hits (en de mannen) aan elkaar, schuimt de beste feestjes af (met 'wifey' Cara Delevingne) en ziet binnenkort een nieuwe droom in vervulling gaan: een eigen make-upcollectie voor Rimmel. Rita voor Rimmel, wat mogen we daarvan verwachten?

Een collectie lipsticks en nagellakjes die zowel edgy als glamoureus is, helemaal zoals Rita Ora zelf dus. En ook nogal veel zoals Ora’s voorganger Kate Moss, die al meer dan tien jaar het gezicht van het Britse merk is. Moss bracht in 2011 een capsulecollectie met lipsticks uit waarvan Kate’s signature rode lipstick het sterproduct was.

Aangezien Rita Ora zelden de deur uit gaat zonder een paar felrode lippen, is de kans groot dat de ‘Hot Right Here’-zangeres een bloedrood exemplaartje in haar collectie zitten heeft. De lijn belooft verder heel erg ‘Londen’ te worden en is beïnvloed door Rita’s persoonlijke stijl die ze als een mix van catwalkmode en straatmode omschrijft.

LEES OOK: 10 beautylijnen van beroemdheden

De druk datende Ora is alleszins heel erg blij met de samenwerking. ‘Ik heb Rimmel altijd al geweldig gevonden en ik vind het fantastisch dat ik de kans krijg om samen te werken met zo'n cool merk. Ik ben totaal geobsedeerd door make-up en ik gebruik altijd gewaagde kleurencombinaties. Deze kans om een eigen collectie op te zetten, voelt als een droom die uitkomt!’, aldus de zangeres.

Toch is het nog even wachten tot wanneer haar droom in de winkels ligt want de collectie wordt pas in juni 2014 gelanceerd.