TREND: het blauwe pak

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
TREND: het blauwe pak

timberlakehuisman
Meer blauw op straat, of beter, op de rode loper. Deze beroemde mannen zijn helemaal mee en ditchen de 'wit hemd en zwart pak' combo voor een opvallend kobaltblauw pak. Pakmannen met stijl!

Waarom op veilig spelen als het ook op vestimentair gebied leuk is om nieuwe paden te verkennen? Niets mis met een mooi gesneden pak in zwart of grijs natuurlijk, maar nu de lente in het land is (in theorie dan toch) mag het wat ons betreft allemaal wat kleurrijker. Deze beroemde mannen hebben 'the memo' waarop staat dat een (kobalt)blauw pak voor een nieuwe wind in de mannengarderobe zorgt,  goed gelezen. Justin Timberlake en Michiel Huisman combineren hun lichtblauwe pak met een zwart hemd ('Black and Blue', The Rolling Stones wisten in 1976 al dat deze twee kleuren wonderwel combineren. En ook de Backstreet Boys vernoemden hun album uit 2000 naar deze kleurcombo), Bieber en rivaal Orlando Bloom accentueren het schitterende Klein-blauw van hun pak dan weer met een hagelwit hemd.

Pakmannen met stijl, als je het ons vraagt.

JustinTimberlake

Justin Timberlake in 'Black and Blue' tijdens de uitreiking van de iHeart Radio Awards

1/

michielhuisman

Michiel 'Daario Naharis' Huisman verscheen in een blauw pak op de première van een het nieuwe seizoen van 'Game of Thrones'.

2/

JustinBieber
Bieber in blue. Met een pluizig snorretje om zijn nieuwbakken mannelijkheid te onderstrepen.

3/

DER HOBBIT - SMAUGS EINOEDE EUROPEAN PREMIERE

Ook Orlando Bloom verkiest een koningsblauw pak boven een klassieke zwarte smoking.

4/

SamSmithWhy so blue? Sam Smith verscheen in een elektrisch blauw pak op de uitreiking van de Brit Awards.