WE LOVE: Little Black Primer van Estée Lauder

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
WE LOVE: Little Black Primer van Estée Lauder

KendallJennerLittleBlackPrimer
Of je nu een voor natuurlijke of voor een meer dramatische make-uplook gaat, deze Little Black Primer komt altijd van pas. De nieuwe mascara van Estée Lauder is dan ook al weken dé favoriet in onze make-uptas.

Little_Black_Primer_Product_on_White_Global_Exp_Jan__2716

Net zoals een 'little black dress' een onmisbaar kledingstuk in elke garderobe is, is deze Little Black Primer een must have in je make-upcollectie. De reden daarvoor is zijn multi-inzetbaarheid. Dit nieuwe gepatenteerde product is namelijk een primer, een licht getinte mascara én een topcoat in één. Je draagt hem dus afzonderlijk of in combinatie met je favoriete mascara. Welke look je ook verkiest, de little black primer helpt je zeker en vast het gewenste resultaat te verkrijgen.

Hoe gebruik je de Little Black Primer?

Als primer, om je wimpers in de spotlight te zetten

De LBP is een perfecte basis voor je favoriete mascara en gaat de wimpers voorbereiden met voedende ingrediënten. Het resultaat: gekrulde, lange en volumineuze wimpers.

Als topcoat, voor een langdurig resultaat

Niet alleen je nagels kunnen na het lakken een top coat gebruiken. Ook je wimpers hebben baat bij een extra luchtige, waterdichte laag. Zo blijf je mascara langer zitten zonder te schilferen.

Alleen, voor een subtiele tint

Dit is veruit onze favoriete manier om de LBP te gebruiken. Gewoon als mascara! De zachte tint zorgt voor een natuurlijk resultaat, perfect voor je subtiele make-uplook overdag. Laat je ook niet misleiden door het fijne borsteltje want dat moet zeker niet onderdoen voor zijn dikkere concurrenten. Dankzij zijn gebogen vorm is dit fijne borsteltje perfect in staat alle wimpers afzonderlijk van een licht getint laagje primer/mascara te voorzien.

Voor wie?

  • Een perfecte mascara voor wie van natuurlijk ogend opgemaakte wimpers houdt
  • wie graag een primer gebruikt voor het aanbrengen van mascara
  • de wimpers extra wil verzorgen met voedende ingrediënten

Little Black Primer van Estée Lauder,    € 25,87

 LEES OOK: een mascara voor elk type