Nieuw in Brussel: Spa Deep Nature

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Nieuw in Brussel: Spa Deep Nature

spacouv

De nieuwe Deep Nature Spa, gelegen in een hoge toren in het hartje van Brussel, is een hele belevenis. Relax in een gestroomlijnd decor van hammams, sauna en jacuzzi, en geniet van een uitzonderlijk uitzicht over het kanaal van Brussel-Chaleroi. 

Het gloednieuwe complex met een oppervlakte van 600m belooft een unieke ervaring.

De pluspunten:

  • Door de strategische ligging beschikt de spa over een uitzonderlijk uitzicht en baadt het in een overvloed aan daglicht.
  • Hun volledig ecologische fitnessruimte is uitgerust met de nieuwste snufjes waar alle sportliefhebbers zich kunnen uitleven. Je kan er zelfs de nieuwe Waco loopbandtest uitproberen, die 30% meer calorieën verbrandt dan een gewone loopband.
  • Daarnaast is de spa uitgerust met een complex zwembad, hamman, douche (met vier verschillende functies), relaxruimte, jacuzzi, body scrub en sauna.
  • Deep Nature werkt samen met het cosmeticamerk Cinq Mondes. Ze laten je kennismaken met schoonheidsrituelen van over heel de wereld en verwennen je met een uitgebreide massage en ontspannende behandeling.

Kortom, een opeenstapeling van details die hét verschil maken.

De minpunten:

  • De tarieven zijn relatief hoog. €39 voor een spa, €49 voor een scrub van 20 minuten en €95 voor een hot stone massage van 50 minuten. Maar aan een luxueuze behandeling hangt nu eenmaal altijd een stevig prijskaartje.
  • Ondanks het feit dat de spa in een betoverende omgeving ligt, is het uitzicht niet altijd even  schoon. Aan het kanaal zijn er vaak werken bezig.