3 healthblogs die je moet kennen

Geüpdatet op 11 januari 2019 door ELLE België
3 healthblogs die je moet kennen

introhealthblogs

Het concept gezond eten is voor velen een duik in het onbekende. Heb je nood aan een healthy rolmodel? Wij stellen je de beste healthblogs voor, opgericht door meiden die telkens volgens hun eigen levensvisie en overtuigingen een gezond leven leiden. Inspirerend...

 

Essena O'Neill
essenaintro

Deze Australische studente zei vaarwel tegen haar eetstoornis en omarmde een gezondere kijk op voedsel. Als tiener was ze obsessief bezig met wat ze in haar mond stak, nu doet ze hetzelfde maar op een verantwoorde en gezonde manier. Essena O'Neill  gelooft heilig in de balans tussen sport, gezonde voeding en eigenwaarde. Haar blog en Instagram zijn een grote hit op het internet en inspireren duizenden meisjes wereldwijd! Zo geeft ze tips over haar workouts en hoe dit haar leven en lichaam veranderde. Ze straalt positiviteit uit en geniet van volle teugen van haar leven. Een bron van inspiratie die Essena!

essena2

 

essena4

essana3

Foto's van Essena's Tumblr.

1/

Rens Kroes
rens1

Voedselconsultant Rens Kroes gelooft niet noodzakelijk in de befaamde 'supefoods' maar eerder in powerfood, die jou de nodige energie geven. Want de combinatie van de juiste voedingsstoffen is belangrijker dan enkel voedsel te eten dat als gezond wordt bestempeld. In haar bestseller Powerfood staan originele, gezonde recepten waarvan je niet zou denken dat ze zo gezond zijn, omdat het er zo lekker uitziet! Het zusje van topmodel Doutzen Kroes geeft voedingsadvies op maat en reist de wereld rond om met nieuwe ideeën te komen voor de lekkerste recepten. Volgens Rens is het vinden van balans tussen gezonde voeding en beweging het geheim van een healthy lifestyle. Wel geeft ze toe dat ze zichzelf af en toe trakteert op iets 'lekkers' om obsessief gedrag te voorkomen.

rens2

rens4

rens3

Foto's van Rens Kroes' Instagram.

2/

 I Love Health
daisy1

Daisy is haar blog begonnen om zich te verdiepen in haar interesse in health en sport. Ze geeft advies en tips over het vinden van die balans waar velen mee worstelen. Het mooie aan ILoveHealth is dat ook haar eigen ervaringen aan bod komen. Er zijn ook tal van recepten te vinden en de lekkerste smoothies voor een energieboost. Voor ieder wat wils dus!

daisy2

daisy3

daisy4

Foto's komen uit haar blog ILoveHealth.

 (Stagiaire Karima El bajaj)