Kate Middleton maakt comeback in glitterjurk

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Kate Middleton maakt comeback in glitterjurk

the duke and duchess of cambridge at the inaugural tusk  conservation awards

Kate Middleton is back! En hoe! De kersverse moeder haalde voor het eerst sinds de geboorte van baby George nog eens een gala-jurk uit de kast en, dat mocht een opvallend exemplaartje zijn. Sparkles anyone?

tusk conservation awards

Al was het niet enkel de met zilveren lovertjes bezaaide jurk van Jenny Packham die schitterde. Ook de Dutchess of Cambridge zag er stralend uit toen ze haar echtgenoot Prins William naar het galadiner van de Tusk Foundation vergezelde. Hoewel William de peter van de organisatie is, was het toch Kate die met alle aandacht ging lopen.

En dat is niet verwonderlijk. Sinds de geboorte van haar zoon George anderhalve maand geleden, namen Kate en William even de tijd om uit het oog van de camera's van hun prille gezinsgeluk te genieten. Toch lijkt Kate weer helemaal klaar om haar taken als Dutchess of Cambridge te hernemen. Dat we wereld zich ook weer volledige op haar garderobe focust, mag geen verrassing zijn. Stiekem kijken ook wij uit naar meer moois uit de post-baby garderobe van de yummy mummy.