Rihanna stelt nieuwe collectie voor in Londen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Rihanna stelt nieuwe collectie voor in Londen

Rihanna

Vanaf vandaag ligt de nieuwe Rihanna for River Island-collectie in de winkel. Eerder deze week vierde de 25-jarige zangeres die heuglijke gebeurtenis samen met fans en vrienden in de River Island Store op Oxford Street. Ook fashion vriendinnetje Cara Delevingne hief het glas op Riri's meest recente mode-avontuur. Cheers (Drink to that). 

Rihanna fans zagen hun droom dinsdagavond in vervulling gaan. Niet alleen omdat zij Rihanna's nieuwste collectie al van dichtbij konden inspecteren, maar vooral omdat de zangeres in hoogsteigen persoon tussen de kledingrekken liep. (met een glaasje in de hand) Echte lucky basterds mochten beroep doen op het stylingadvies van de wereldster, die voor de verandering zelf een vrij zedige outfit droeg. Opvallen deed Riri dan maar met een paar bijzondere blauwe lippen.

Rihanna for River Island event

Rihanna-River Island-003

Rihanna-River Island13

Topmodel en feestbuddy Cara Delevingne bleek alvast fan van de collectie en droeg haar favoriete stuk uit de collectie: een geel oversized sporttruitje. De najaarscollectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de River Island winkel op de Antwerpse Meir en via de webshop. Op de meer glamoureuze wintercollectie is het nog wachten tot november.

BEKIJK DE COLLECTIE HIER